Πάτρα και Αλεξανδρούπολη σε απευθείας αεροπορική σύνδεση με Λάρνακα

Πάτρα και Αλεξανδρούπολη σε απευθείας αεροπορική σύνδεση με Λάρνακα
TUS

Μετά τα Γιάννενα, δύο ακόμη πόλεις της Ελλάδας θα συνδέονται με την Κύπρο, μέσω της TUS Airways

Τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας αποκτούν περισσότερη κίνηση και ειδικά ορισμένα, απομακρυσμένα, όπως των Ιωαννίνων ή της Πάτρας που υπολειτουργούν. Οι λεγόμενες «μικρές» αεροπορικές εταιρείες βρίσκουν χώρο και επιχειρούν σε αυτά τα αεροδρόμια, αναζητώντας περισσότερες ευκαιρίες. Προ ημερών, η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways, ανακοίνωσε ότι σε συμφωνία με την Περιφέρεια Ηπείρου θα ξεκινήσει από τις 16 Φεβρουαρίου απευθείας δρομολόγια από τη Λάρνακα προς τα Ιωάννινα και τώρα, συνεχίζοντας την επέκτασή της προς την Ελλάδα, προσθέτει στο δίκτυό της απευθείας πτήσεις προς Πάτρα (αεροδρόμιο Αράξου) και Αλεξανδρούπολη, από τη Λάρνακα.

Τα δύο νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου, με δυο πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις, τόσο από το αεροδρόμιο του Αράξου, όσο και από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα αναχωρούν κάθε Τρίτη και Σάββατο και αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

ADVERTISING

Οι νέες αυτές συνδέσεις θα προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς ακόμη περισσότερων επισκεπτών από την Κύπρο στις περιοχές της Πάτρας και της ευρύτερης Δυτικής Πελοποννήσου και της Αλεξανδρούπολης και θα τονώσει το τουριστικό ρεύμα προς αυτές.

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από δυο νέα αεροσκάφη Fokker jet που προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της εταιρείας, που πλέον μετρά 4 αεροσκάφη, δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Τα Fokker προσφέρουν στους ταξιδιώτες άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων.

Καταλήγοντας, η Tus Airways, που έχει τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, πρόκειται να πραγματοποιεί πτήσεις προς 16 προορισμούς το 2018.

SHARE:

24Media Network