Perla σημαίνει ποιότητα και ένα μεγάλο χαμόγελο

Perla σημαίνει ποιότητα και ένα μεγάλο χαμόγελο

Μέσα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις και ξεχάσεις τα πάντα. Το ένα είναι οι άνθρωποι που αγαπάς και το άλλο… ο πραγματικά ποιοτικός καφές. Σαν τον Perla, ο οποίος ξεχωρίζει για τα καταπληκτικά χαρμάνια του και βρίσκεται αποκλειστικά στην ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όταν λοιπόν μπορείς να τα συνδυάζεις, τότε το αποτέλεσμα είναι (δεδομένα) ιδανικό. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να μοιραστεί την στιγμή της απόλαυσης του καφέ με τους δικούς του ανθρώπους; Ό,τι καλύτερο. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα ωραίο πρωινό του Σαββάτου, όπου ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος και σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις, να κάνεις κάτι για τον άνθρωπό σου και, όπως συνέβη στην περίπτωσή μου, να τον εντυπωσιάσεις.

Τι εννοώ; Δεδομένου πως είχα ξυπνήσει γεμάτος ενέργεια και διάθεση να δημιουργήσω πράγματα, πήρα την απόφαση να φτιάξω καφέ στην κοπέλα μου, για να της δώσω την κατάλληλη αφορμή προκειμένου να χαμογελάσει. Θα μπορούσε να πει κάποιος πως της ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε. Εντάξει, δεν είμαι κι ο πιο ευρηματικός άνθρωπος του κόσμου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάστηκε να βάλω ιδιαίτερη φαντασία.

Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να εντοπίσω τον κατάλληλο τρόπο για να τα καταφέρω!

Ποιος ήταν αυτός; Ο καφές Perla, ο οποίος ξεχωρίζει και σε κάνει να νιώθεις σαν επαγγελματίας του καφέ. Πολύ απλά γιατί το εκλεκτό χαρμάνι του αρκεί για να κάνει την παρέα σου, να σε εξυψώσει. Ως, τρόπον τινά, barista λοιπόν, ξεκίνησα την (υπέροχη, αν το σκεφτεί κανείς) αποστολή με στόχο να δω το χαμόγελό της. Αυθόρμητα.

Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, πριν από την αποθέωση, υπήρξε η έκπληξη στο πρόσωπό της αφού δεν περίμενε μια τέτοια πρωτοβουλία από μέρους μου. Στο τέλος όμως, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Εν προκειμένω η δυνατότητα που είχε να απολαύσει έναν πραγματικά καλό και ποιοτικό καφέ, μαζί με το βιβλίο της -την ανάγνωση του οποίου διέκοψα βιαίως για να της εξηγήσω τι και πώς.

Από την στιγμή άλλωστε που είχα βρει τον τρόπο,όλα ήταν πιο εύκολα και απλά. Πολύ απλά γιατί όλα γίνονται με δυο απλές κινήσεις. Τι (σου) μένει να κάνεις για να φέρεις σε πέρας την αποστολή; Να πατήσεις ένα κουμπί και να βάλεις το ποτήρι από κάτω -τα έκανα αμφότερα με εντυπωσιακή δεξιοτεχνία.

Από εκεί και πέρα, σε εκκρεμότητα υπήρχε μόνο η απόλαυση. Η οποία δεν είχε… τελειωμό!

Για τα υπόλοιπα φροντίζει ο καφές Perla. Κι όπως της εξήγησα, την ώρα που έπινε μια δεύτερη γουλιά, αυτό είναι μια πραγματικά όμορφη απόδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος. Όχι το να φτιάξεις απλά έναν καφέ, αλλά να φροντίσεις προκειμένου ο δικός σου άνθρωπος να απολαύσει τον τέλειο καφέ.

Αυτόν που είχα αγοράσει μια μέρα νωρίτερα από την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όπως και να έχει, εγώ αυτό που έπρεπε, το έκανα. Της γνώρισα την αξία του πραγματικά καλού και ποιοτικού καφέ, της μίλησα για το εκλεκτό χαρμάνι του (είχα φροντίσει να μάθω από πριν τα μυστικά) και… ανανέωσα το ραντεβού μου για την επόμενη φορά.

Αν και, νομίζω, πως τώρα είναι σειρά της να μου φτιάξει καφέ. Ή και όχι. Η ουσία όμως δεν αλλάζει: το αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα!

Η αποστολή εξετελέσθη με επιτυχία. Τώρα, βέβαια, πρέπει να βρω κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Εύκολο δεν είναι, αλλά κάτι θα σκεφτώ…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα