Πιστοποιήθηκε το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο με το σήμα 'Boutique hotel'

Το σήμα "Boutique hotel". Το Ξ.Ε.Ε. με στόχο την Πιστοποίηση και την Προβολή των Boutique hotels της χώρας μας, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον, προχώρησε στο σχεδιασμό ενός αξιόπιστου συστήματος πιστοποίησης του Σήματος "Boutique Hotel" και στη δημιουργία της διαδραστικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.boutique-hotel.gr, η οποία ενεργοποιήθηκε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2017 για τους επαγγελματίες του κλάδου. Το Σήμα "Boutique hotel" εστιάζεται στα μικρά ξενοδοχεία. Κάθε ενταγμένο ξενοδοχείο είναι, εξ ορισμού, διαφοροποιημένο, παράλληλα όμως όλα αυτά τα καταλύματα μοιράζονται κοινούς παρανομαστές: το μικρό μέγεθος, το όραμα -όπως αυτό αντικατοπτρίζεται στην ιδιαίτερη αισθητική του αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού τους concept σχεδιασμού, και οι αναβαθμισμένες προσφερόμενες παροχές & υπηρεσίες τους. Τα ενταγμένα καταλύματα στο Σήμα "Boutique hotel" απολαμβάνουν οφέλη όπως η επίσημη ενσωμάτωση του όρου "Boutique hotel" στο διακριτικό τους τίτλο, και η προβολή τους μέσω προγραμματισμένων προωθητικών ενεργειών. 
(EUROKINISSI/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ)
Το σήμα "Boutique hotel". Το Ξ.Ε.Ε. με στόχο την Πιστοποίηση και την Προβολή των Boutique hotels της χώρας μας, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον, προχώρησε στο σχεδιασμό ενός αξιόπιστου συστήματος πιστοποίησης του Σήματος "Boutique Hotel" και στη δημιουργία της διαδραστικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.boutique-hotel.gr, η οποία ενεργοποιήθηκε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2017 για τους επαγγελματίες του κλάδου. Το Σήμα "Boutique hotel" εστιάζεται στα μικρά ξενοδοχεία. Κάθε ενταγμένο ξενοδοχείο είναι, εξ ορισμού, διαφοροποιημένο, παράλληλα όμως όλα αυτά τα καταλύματα μοιράζονται κοινούς παρανομαστές: το μικρό μέγεθος, το όραμα -όπως αυτό αντικατοπτρίζεται στην ιδιαίτερη αισθητική του αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού τους concept σχεδιασμού, και οι αναβαθμισμένες προσφερόμενες παροχές & υπηρεσίες τους. Τα ενταγμένα καταλύματα στο Σήμα "Boutique hotel" απολαμβάνουν οφέλη όπως η επίσημη ενσωμάτωση του όρου "Boutique hotel" στο διακριτικό τους τίτλο, και η προβολή τους μέσω προγραμματισμένων προωθητικών ενεργειών. (EUROKINISSI/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ) EUROKINISSI

Το Σήμα “Boutique hotel” εστιάζεται στα μικρά ξενοδοχεία με έντονη προσωπικότητα και αποτελεί πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Προκειμένου να προβληθούν καλύτερα τα μικρά και ξεχωριστά ξενοδοχεία της χώρας μας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος δημιούργησε το αξιόπιστο Σήμα Πιστοποίησης Boutique hotels καθώς και τη διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα www.boutique-hotel.gr, η οποία ενεργοποιήθηκε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2017 για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Σκοπός του Ξ.Ε.Ε., είναι το Σήμα “Boutique hotel” να αποτελέσει την σφραγίδα ποιότητας αλλά και οριοθέτησης μικρών ξενοδοχείων της χώρας μας που έχουν επενδύσει στην έντονη διαφοροποίηση και στην προσφορά μοναδικών εμπειριών διαμονής στους επισκέπτες τους.

Ήδη το πρώτο Boutique hotel είναι γεγονός. Το πιστοποιητικό απονεμήθηκε στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη, δυναμικότητας 43 δωματίων/διαμερισμάτων. Σύντομα αναμένεται η πιστοποίηση ακόμα 8 ξενοδοχείων, ενώ άλλα 43 έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

«Ο κλάδος της φιλοξενίας αποτελεί σήμερα μια ταχέως εξελισσόμενη αγορά, όπου το ζητούμενο είναι η διαφοροποίηση της εμπειρίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ανάπτυξη Βoutique ξενοδοχείων αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Το Ξ.Ε.Ε. με το σχεδιασμό και την εφαρμογή του συστήματος πιστοποίησης Boutique hotel ουσιαστικά συμβάλλει με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του στην εδραίωση προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, ικανών να αποτελέσουν το αντίδοτο στην υψηλή εποχικότητα της ζήτησης που διαχρονικά καταγράφεται στο τουριστικό μας προϊόν,» επισήμανε ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρος Βασιλικός.

Καταλήγοντας, το Σήμα “Boutique hotel” εστιάζεται στα μικρά ξενοδοχεία με έντονη προσωπικότητα. Κάθε ενταγμένο ξενοδοχείο είναι, εξ ορισμού, διαφοροποιημένο, παράλληλα όμως όλα αυτά τα καταλύματα μοιράζονται κοινούς παρανομαστές: το μικρό μέγεθος, το όραμα -όπως αυτό αντικατοπτρίζεται στην ιδιαίτερη αισθητική του αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού τους concept σχεδιασμού, και οι αναβαθμισμένες προσφερόμενες παροχές & υπηρεσίες τους.

Τα ενταγμένα καταλύματα στο Σήμα «Boutique hotel», απολαμβάνουν οφέλη όπως η επίσημη ενσωμάτωση του όρου «Boutique hotel» στο διακριτικό τους τίτλο, και η προβολή τους μέσω προγραμματισμένων προωθητικών ενεργειών.

SHARE:

24Media Network