Progressive PR: Ποια είναι η εταιρεία που δέσμευσε τους λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά

Progressive PR: Ποια είναι η εταιρεία που δέσμευσε τους λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά
O Σάκης Ρουβάς Eurokinissi

Ο Κωνσταντίνος Καφίρης και το δημιούργημα του, η Progressive PR, πρωταγωνιστούν τα τελευταία 18 χρόνια στον χώρο των καλλιτεχνικών και επιχειρηματικών δημοσίων σχέσεων

Δεν υπήρχε αίτημα τα τελευταία 14 χρόνια που να αφορούσε τον Σάκη Ρουβά και να μην περνούσε από την Progressive PR και τον Κωνσταντίνο Καφίρη. Τα περισσότερα απορρίπτοντας εν ριπή οφθαλμού, κάποια φιλτράρονταν για το αν ταιριάζουν στην νέα μετά-ποπ στροφή του καλλιτέχνη και κάποια ελάχιστα έφθαναν να υλοποιούνται αφού όμως πρώτα είχε μελετηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια.

Αυτή η άκρως επαγγελματική μεταχείριση καλλιτεχνών, σημάτων και εταιρειών οδήγησαν την Progressive PR, που δημιουργήθηκε το 2000 από τον Κωνσταντίνο Καφίρη να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα.

Κων. Καφίρης: Από την οικογενειακή επιχείρηση στο PR

O 50χρόνος σήμερα Κωνσταντίνος Καφίρης, με σπουδές στην Νομική Αθηνών και στην συνέχεια στην Γερμανία ασχολήθηκε μετά τις σπουδές του με την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας γυναικείων εσωρούχων “Bardo” περνώντας με επιτυχία από διάφορα τμήματα.

Το 2000 δημιουργήσε την Progressive PR η οποία με σταθερά βήματα κατάφερε να φέρει κάτω από την στέγη της ισχυρά ονόματα τόσο του καλλιτεχνικού όσο και του επιχειρηματικού χώρου. Πέρα από τον Σάκη Ρουβά και την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη – με τους οποίους η συνεργασία διακόπηκε πέρυσι τον Οκτώβριο – η ομάδα της Progressive έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλλη Στάη, ο Κώστας Μαρκουλάκης, οι Onirama, η Έλενα Παπαρίζου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και πολλούς άλλους.


Παράλληλα στον χώρο των επιχειρήσεων έχουν χειριστεί σήματα και έχουν πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για εταιρείες όπως οι Mercedes Benz, Vodafone, Wind, Apivita, Citibank, Volvo, ΒΜW, Adidas, Ford, Nike, Luxotica, Vivartia, ΦΑΓΕ κ.α.

Πρόκειται για μία εταιρεία η οποία είναι σταθερά κερδοφόρα τα τελευταία χρόνια με τον κύκλο εργασιών της να διαμορφώνεται στα επίπεδα του 1,3 εκατ. ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα