Public και Media Markt αλλάζουν τα δεδομένα στο retail

Public και Media Markt αλλάζουν τα δεδομένα στο retail

Νέα δεδομένα στον επιχειρηματικό χάρτη φέρνουν για ακόμη μια φορά τα Public και η Media Markt, καθώς υλοποιούν έμπρακτα τις συνέργειες που προέκυψαν από την ενοποίησή τους.

Η πιο πρόσφατη κίνηση στην επιχειρηματική σκακιέρα αφορά το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτέλεσμα μια επένδυσης της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα δύο νέα καταστήματα Public στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη θα γειτνιάζουν με υπάρχοντα καταστήματα της Media Markt, επιβεβαιώνοντας έτσι στην πράξη τα οφέλη που προκύπτουν για τη νέα εταιρεία και σε επίπεδο φυσικών καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της Αθήνας σύντομα ξεκινά τη λειτουργία του μεγαλύτερο κατάστημα Public στην Ελλάδα το οποίο θα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού. Με συνολικό εμβαδόν 2.550 τ.μ., το νέο κατάστημα Public
μεταξύ άλλων θα διαθέτει parking 400 θέσεων, μεγάλο αναγνωστήριο, παιδότοπο, αλλά και χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων.

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του κατάστημα με συνολικό εμβαδό 1.150 τ.μ. επί της οδού Λαγκαδά 341. Χάρη στο μεγάλο του εμβαδό, το κατάστημα προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων και εμπειριών, από τον χώρο του βιβλίου, του gaming και της τεχνολογίας.

Σημειώνεται ότι με τα δύο νέα καταστήματα το δίκτυο της Public –Media Markt φτάνει τα 69 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα ενώ έπονται και νέες επενδύσεις, αξιοποιώντας κατ’ αυτό τον τρόπο το «μπουκέτο» των συνεργειών που προέκυψαν από τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version