Ryanair: Ακυρώνει πάνω από 2.000 πτήσεις τις επόμενες 6 εβδομάδες

Ryanair: Ακυρώνει πάνω από 2.000 πτήσεις τις επόμενες 6 εβδομάδες
(AW) Ryanair was the highest scoring of the large carriers in the TPA rankings, and seventh overall. Airline rankings reveal conflicting trends in early stages of rebound The overall outlook appears to be brightening for the airline industry, raising hopes that a new upward cycle is beginning. But look below the surface, and a much more complex—and in some cases troubling—picture emerges. (AW) Ryanair was the highest scoring of the large carriers in the TPA rankings, and seventh overall. Airline rankings reveal conflicting trends in early stages of rebound The overall outlook appears to be brightening for the airline industry, raising hopes that a new upward cycle is beginning. But look below the surface, and a much more complex—and in some cases troubling—picture emerges.

Από που μπορείς να ενημερωθείς εάν θα πετάξει η πτήση σου με την Ryanair. Ποιος είναι ο λόγος που ακυρώνονται οι πτήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται μερικό black out για τις πτήσεις Ryanair που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, εκτός και αν υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Η εταιρεία low cost που πανηγυρίζει στο τέλος κάθε πτήσης της την συνέπεια της αναμένεται να αφήσει με το εισιτήριο στο χέρι αρκετές δεκάδες χιλιάδες ταξιδιωτών το επόμενο διάστημα.

Ήδη απο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έχουν αρχίσει να ακυρώνονται πτήσεις σε μία προσπάθεια της Ryanair να διαχειριστεί τις άδειες του προσωπικού της λόγω αλλαγής του οικονομικού ημερολογίου της εταιρείας.

Σύμφωνα με την εταιρεία ο αριθμός των πτήσεων που ακυρώνονται είναι μικρός (50 κάθε ήμερα) καθώς αυτός αντιστοιχεί σε ποσοστό κάτω του 2% του συνόλου των πτήσεων της. Μέχρι και την Τετάρτη που έχουν ανακοινωθεί οι πτήσεις που ακυρώνει η Ryanair δεν υπάρχει κάποια που να αφορά σε ελληνικό αεροδρόμιο.

Η εταιρεία θα ενημερώνει τους επιβάτες που η πτήση τους θα ακυρωθεί με email ενώ υπάρχει και διεύθυνση στο ιντερνετ όπου αναρτώνται λίστες με τις πτήσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Η μετοχή της Ryanair βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο μετά από την ανακοίνωση της συγκεκριμένης εξέλιξης καθώς οι επενδυτές φοβούνται ότι θα επηρεαστούν και τα οικονομικά της μεγέθη. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα