Σκλαβενίτης: Απέκτησε πιστοποίηση “Covid Shield” επιπέδου Excellent

Σκλαβενίτης: Απέκτησε πιστοποίηση “Covid Shield” επιπέδου Excellent

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης αξιολογήθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas και πιστοποιήθηκε με το ανώτατο επίπεδο των τριών ασπίδων.

Tην πιστοποίηση “Covid Shield” στο ανώτατο επίπεδο των τριών ασπίδων (επίπεδο Excellent) έλαβε η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ από την TÜV AUSTRIA Hellas.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της, με βασική Αρχή το “Πρώτα και πάνω από όλα ο Άνθρωπος”, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας μέχρι και σήμερα, λειτουργεί υπεύθυνα και θέτει σε προτεραιότητα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των Εργαζομένων, των Πελατών και των Συνεργατών της. Στο πλαίσιο αυτό φρόντισε από πολύ νωρίς να εφαρμόσει στο σύνολο των εγκαταστάσεών της μία ολοκληρωμένη πολιτική και αυστηρά μέτρα προστασίας, με στόχο τον περιορισμό μετάδοσης και εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το σχήμα πιστοποίησης “Covid Shield” αποτελεί ένα από τα πιο αυστηρά συστήματα πανελλαδικά και καθορίζει συγκεκριμένες διαδικασίες που οι εξεταζόμενες επιχειρήσεις πρέπει να εφαρμόζουν προκειμένου να λάβουν την ανώτατου επιπέδου πιστοποίηση. Οι διαδικασίες αυτές επαληθεύουν ότι ο μηχανισμός και τα μέτρα που έχει υιοθετήσει η εκάστοτε εταιρεία είναι πάντα εναρμονισμένα με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και τις οδηγίες των αρχών, και συμβάλλουν στην πρόληψη εισροής ή εξάπλωσης της νόσου.

Κατόπιν της διεξαγωγής των σχετικών ελέγχων στο σύνολο των αξιολογούμενων σημείων, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ πιστοποιήθηκε για την πλήρη εφαρμογή όλων των μέτρων που προβλέπει μια τέτοιου υψηλού επιπέδου πιστοποίηση, και δεσμεύεται για την πιστή εφαρμογή τους προκειμένου να συμβάλλει στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα