ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Νέο υπερμάρκετ Σκλαβενίτη στον κόμβο Renault

Νέο υπερμάρκετ Σκλαβενίτη στον κόμβο Renault

Ολοκληρώθηκε η επένδυση του λιανεμπορικού ομίλου στο παλαιό ακίνητο της οικογένειας Μανιατόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πως προχωρούν οι επενδύσεις σε δίκτυο, υποδομές και ενεργειακή αναβάθμιση καταστημάτων.

Ψώνια σε σούπερ μάρκετ εν μέσω πανδημίας

Σούπερ μάρκετ: Χρονιά εκτίναξης κερδοφορίας το 2020 - Ποιος ήταν ο "Πρωταθλητής"

Μεγάλη αύξηση πωλήσεων παρουσίασε το 2020 ο κλάδος των σούπερ μάρκετ, "ευνοημένος" από την πανδημία. Η επιτυχία της "Σκλαβενίτης" μετά το εγχείρημα διάσωσης της Μαρινόπουλος.

Σκλαβενίτης σούπερ μάρκετ

Νέες επενδύσεις στο e-commerce από τον Σκλαβενίτη

Τρεις μήνες μετά την είσοδό της στην ηλεκτρονική αγορά και την πιλοτική λειτουργία του e-shop για τις περιοχές της Αττικής, η αλυσίδα Σκλαβενίτης ετοιμάζεται να παρέχει αυτή την υπηρεσία και στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης.

Ουρά σε σούπερ μάρκετ

Σούπερ μάρκετ - lockdown: Τα νέα μέτρα και ωράρια φέρνουν ουρές και θυμό

Σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ τα πρόσφατα νέα μέτρα στο lockdown με μειωμένο αριθμό πελατών ανά τ.μ. στα σούπερ μάρκετ και μειωμένο ωραρίο, δημιουργούν περιορισμό στη δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού κατά 70%

Ουρά σε σούπερ μάρκετ

Σούπερ μάρκετ: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης θα φέρουν χωρίς λόγο "ουρές" μέσα στο κρύο

Η αλλαγή στην σχέση ατόμων ανά τετραγωνικά μέτρα που ισχύει και για τα σούπερ μάρκετ μειώνει στο 50% την δυνατότητα εξυπηρέτησης και αυξάνει τις ουρές σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ.

Σούπερ μάρκετ (φωτογραφία αρχείου)

Σούπερ μάρκετ: Η επιστολή για τον κορονοϊό που κάθε πελάτης πρέπει να διαβασει

Ανοιχτή επιστολή προς το καταναλωτικό κοινό μέσω του ΙΕΛΚΑ έστειλαν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ το πρωί το Δευτέρας. Τι αναφέρουν για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Γυναίκα στο σούπερ μάρκετ στην εποχή του κορονοϊού

Σούπερ Μάρκετ - Κορονοϊός: Στο lockdown να γίνουν ξανά μπακάλικα ζητούν οι έμποροι

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνουν λόγο οι έμποροι αν η κυβέρνηση επιτρέψει στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ να πωλούν το διάστημα του lockdown άλλα προϊόντα πέρα από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Σκλαβενίτης: Τρέχει με διψήφια άνοδο το 9μηνο του 2020

Στη σημαντική βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου Σκλαβενίτης, μεταξύ άλλων συνέβαλαν η ολοκλήρωση ανακαίνισης 99 καταστημάτων και η ενσωμάτωση των 12 σούπερ μάρκετ της Κρόνος στην περιοχή της Αχαΐας.

Δεύτερο στάδιο με "παρατράγουδα": Κλειστά Attica, McArthourGlen ανοιχτά Notos, Smart Park

Δεύτερο στάδιο με "παρατράγουδα": Κλειστά Attica, McArthourGlen ανοιχτά Notos, Smart Park

Πρεμιέρα για το δεύτερο στάδιο άρσης μέτρων με το τοπίο να είναι "θολό". Αποτέλεσμα κάποιες επιχειρήσεις να ανοίγουν από σήμερα και κάποιες άλλες - ομοειδείς - να περιμένουν, εκτός απροόπτου, έως την 1η Ιουνίου.

Ψυγείο σούπερ μάρκετ

Κορονοϊός - Σούπερ Μάρκετ: 20.000 εργαζόμενοι λιγότεροι. Ζητείται ψυχραιμία από τους καταναλωτές

Η άδεια ειδικού σκοπού, λόγω κορονοϊού θα δοκιμάσει τα όρια της λειτουργίας και των σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα. Πώς πρέπει να συμπεριφερθούμε ως καταναλωτές, για να μην καταρρεύσει το σύστημα.

Κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Ο Σκλαβενίτης αποκτά ηλεκτρονικό κατάστημα - Εξαγόρασε το Care Market

Στην εξαγορά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.gr από την εταιρεία YODA Α.Ε προχώρησε η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με στόχο τη σταδιακή μετάβαση της στην ψηφιακή εποχή.

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι 10 μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα - Ανατροπή στην κορυφή

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι 10 μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα - Ανατροπή στην κορυφή

Θετικό πρόσημο στις συνολικές πωλήσεις, αρνητικό στις περισσότερες επιχειρήσεις. Στις 10 επιχειρήσεις με τις υψηλότερες πωλήσεις η εικόνα είναι μοιρασμένη, με 6 να παρουσιάζουν αύξηση κύκλου εργασιών και 4 μείωση.