Sky Express: Τι απαντά στα δημοσιεύματα περί διακοπής δρομολογίων

Sky Express: Τι απαντά στα δημοσιεύματα περί διακοπής δρομολογίων
Αεροσκάφος της Sky Express, Αρχείο Eurokinissi

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Sky Express που αφορά το δρομολόγιο Αθήνα Ζάκυνθος αλλά και την αεροπορική σύνδεση Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος.

Θέση πήρε η Sky Express με αφορμή δημοσιεύματα τοπικων ΜΜΕ ξεκαθαρίζοντας ότι μένει παρούσα τόσο στην γραμμή Ιονίου όσο και στο δρομολόγιο Αθήνα – Ζάκυνθος. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει:

Με αφορμή δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ περί διακοπής των δρομολογίων επιδοτούμενης αεροπορικής σύνδεσης, Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος (και αντίστροφα), και την εξαίρεση του δρομολογίου Αθήνα – Ζάκυνθος (και αντίστροφα) από τις επιδοτούμενες γραμμές διευκρινίζονται τα εξής:

– Η αεροπορική σύνδεση Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος (και αντίστροφα), θα συνεχιστεί κανονικά. Είναι ένα ζωτικής σημασίας για τα Ιόνια δρομολόγιο το οποίο η Sky Express θα εξακολουθήσει να υλοποιεί απρόσκοπτα και θα επαναδιεκδικήσει όταν επαναπροκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός.

– Η σύνδεση Αθήνα – Ζάκυνθος (και αντίστροφα) η οποία εξαιρέθηκε από τις επιδοτούμενες γραμμές επίσης θα συνεχίζει να εξυπηρετείται από την εταιρεία μας. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Sky Express και της τοπικής κοινωνίας της Ζακύνθου είναι στέρεη, ισχυρή και θα συνεχιστεί“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα