Sky Express: Η εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού εξυπηρετεί συνολικά 32 προορισμούς

Sky Express: Η εταιρεία με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού εξυπηρετεί συνολικά 32 προορισμούς

Η Sky Express με κεντρικό σύνθημα «Πετάμε σε όλη την Ελλάδα», διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη την χώρα.

Τα τελευταία χρόνια η Sky Express συγκεντρώνει όλο και περισσότερο τις προτιμήσεις των επιβατών, γεγονός που καταδεικνύεται από την βράβευσή της για τρεις συνεχόμενες χρονιές από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία.

Έχει συνδέσει το όνομά της με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στον επιβάτη, η οποία ξεκινά από το έδαφος! Οι επιβάτες της Sky Express δικαιούνται δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, σε όλους τους ναύλους, εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ όσοι αναχωρούν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο έχουν δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges που διαθέτει η εταιρεία.

Το 2018 διπλασίασε το στόλο της, με την αγορά ιδιόκτητων αεροπλάνων τύπου ATR νέας τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον και τον επιβάτη, αφού δεν διαθέτουν την «στενάχωρη» μεσαία θέση που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο. Το επιχειρησιακό έργο της εταιρείας είναι κατά 70% αυξημένο σε σχέση με πέρυσι. Η Sky Express βλέπει διαρκώς το μερίδιο αγοράς της να μεγαλώνει και την θέση της στην Ελληνική αγορά αερομεταφορών να ισχυροποιείται, αναμένοντας φέτος να μεταφέρει 1 εκατομμύριο επιβάτες.

Με την ένταξη νέων δρομολογίων, η Sky Express συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ανταγωνισμού, που έχει ως τελικό ωφελημένο τον επιβάτη καθώς αποκτά περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες. Ήδη, μέσα στο 2018 η εταιρεία έχει ανακοινώσει 7 νέα δρομολόγια από την Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, Κεφαλονιά, Σάμο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Χανιά και Ιωάννινα ενώ εξασφάλισε και την αποκλειστικότητα στις γραμμές Αθήνα-Κάλυμνος και Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα.

Ειδικά στα δρομολόγια που πρόσφατα έχει εντάξει στο πρόγραμμα της η Sky Express και που υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία, έχουν ήδη αρχίσει να καταγράφονται τα οφέλη του ανταγωνισμού αφού έχει αυξηθεί κατά πολύ η επιβατική κίνηση. Στην Κέρκυρα η αύξηση φτάνει το 25%, στην Κω ξεπερνά το 30%, στην Αλεξανδρούπολη το 25% και στην Κεφαλονιά το 40%!

Τα εισιτήρια της εταιρείας είναι διαθέσιμα σε όλα τα κανάλια πωλήσεων και στο site της εταιρείας, www.skyexpress.gr. Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sky Express, κ. Χάρη Μπότσαρη, στόχος της εταιρείας είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επιβατών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα