Στρατηγική συνεργασία NetSquare και F5 για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εφαρμογών

Στρατηγική συνεργασία NetSquare και F5 για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εφαρμογών
Data securiy (φωτογραφία αρχείου) iStock

Στρατηγική συνεργασία NetSquare και F5. Αφορά στην προώθηση δράσεων για επιχειρήσεις σε σχέση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η F5 και η NetSquare ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την παροχή υπηρεσιών διαθεσιμότητας και ασφάλειας των εφαρμογών στην Ελλάδα.

“Η NetSquare είναι πλέον ο αξιόπιστος συνεργάτης της F5 στην Ελλάδα, προσφέροντας ταχύτερες, πιο έξυπνες και ασφαλέστερες λύσεις για τις εφαρμογές στην ελληνική αγορά.

Η συνεργασία μεταξύ της NetSquare και της F5 προσφέρει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες και τεχνογνωσία στις υπηρεσίες εφαρμογών, επιτρέποντάς τους να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Η βαθιά κατανόηση της ελληνικής αγοράς από την NetSquare, σε συνδυασμό με την παγκόσμια ηγετική θέση της F5 στην ασφάλεια, την ευελιξία και τις επιδόσεις των εφαρμογών των τελικών πελατών, έχουν σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη πρόσβαση σε καινοτόμες, πρωτοποριακές λύσεις και σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα” αναφέρει η ανακοίνωση

«Όλοι εμείς, στην ομάδα της NetSquare είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την F5για την προσφορά προηγμένων υπηρεσιών εφαρμογών hybrid και multi-cloud στην Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Σταματούκος, Executive Directorτης NetSquare. «Η συνεργασία μας θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα να επιτύχουν τους στόχους ψηφιακού μετασχηματισμού με ταχύτερες, ασφαλέστερες και πιο έξυπνες λύσεις».

Ο Άγγελος Δομέτιος, Named Account Manager τηςF5, πρόσθεσε: «Η F5 είναι περήφανη που συνεργάζεται με τη NetSquare, ηγέτη στην ελληνική αγορά. Η κοινή μας τεχνογνωσία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες να αναπτύσσουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα καινοτόμες εφαρμογές σε όποιο περιβάλλον και αν επιλέξουν (on-premise, public cloud, hybrid κλπ)».

Ο Ran Cohen, Channel Manager της F5, είπε για αυτή τη συνεργασία: «Είναι τιμή για την F5 να προσθέτει στο κανάλι της μια εταιρία τεχνολογίας σαν τη NetSquare, με βαθια γνώση της ελληνικής αγοράς, πιστοποιημένη σε Google Cloudτεχνολογίες και εκτενές πελατολόγιο, γεμάτο με πολύ ευχαριστημένους πελάτες».

Η NetSquare είναι μια εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, εταιρικών εφαρμογών και υπηρεσιών με εξειδίκευση στην τεχνική υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων, τον σχεδιασμό και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής και τον σχεδιασμό και παροχή πληροφοριακών συστημάτων ασφαλείας.

Η F5

Η F5, Inc. είναι μια παγκόσμια εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες ασφάλειας εφαρμογών. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς και εταιρείες για την ασφάλεια και τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών τους, επιτρέποντάς τους να παρέχουν εξαιρετικές, ασφαλείς ψηφιακές εμπειρίες για τους πελάτες τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα