Συνεργασία Henkel Hellas - Μy market με βλέμμα στις Ελληνίδες

Συνεργασία Henkel Hellas - Μy market με βλέμμα στις Ελληνίδες

O Τομέας Καλλυντικών της "Henkel Hellas" και τα σούπερ μάρκετ "Μy market" τάσσονται στο πλευρό των γυναικών που το έχουν ανάγκη.

O Τομέας Καλλυντικών της " Henkel Hellas' ενώνει τις δυνάμεις του με την ελληνική αλυσίδα " My market" και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνεχούς προσφοράς απέναντι στην κοινωνία μοιράζουν χαμόγελα, ελπίδα και «πινελιές» ομορφιάς στις Ελληνίδες.

Από τις 8 έως τις 22 Μάρτιου η Henkel Hellas κάνει την ζωή των γυναικών που το έχουν ανάγκη πιο όμορφη: μαζί με τα super market “Μy market” και μέσω των φορέων « Η Αγκαλιά», « Ένωση Κυριών Δράμας», « Η Φοίβη» και « Φαιναρέτη», προσφέρουν 100 καλάθια με είδη προσωπικής φροντίδας για κάθε ημέρα που θα τρέχει η ενέργεια, σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Με βασικό σημείο αναφοράς την υπεύθυνη συμπεριφορά που αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγική επιλογή της εταιρείας, η Henkel Hellas ομορφαίνει την καθημερινότητα των γυναικών που το έχουν ανάγκη υπενθυμίζοντας σε όλους πως η προσφορά και η αλληλεγγύη στις μέρες μπορούν να «χωρέσουν» ακόμη και σε ένα καλάθι και ότι όλες οι γυναίκες έχουν ανάγκη να νιώθουν όμορφες και ελκυστικές, ακόμη και στα «δύσκολα»!

Την ίδια περίοδο, οι καταναλωτές θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής «Κάθε μέρα αξίζεις να είσαι όμορφη» στην σελίδα του Facebook των My Market.

Οι συμμετέχουσες λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό και απαντώντας στις ερωτήσεις της εφαρμογής μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 100 πακέτα με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της Henkel Hellas.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: My Market
SHARE: