Το Beat ξεκίνησε και στην Κολομβία

Το Beat ξεκίνησε και στην Κολομβία

Μετά την Λίμα στο Περού και το Σαντιάγκο στην Χιλή, το Beat, η εφαρμογή που ξεκίνησε από την Αθήνα επεκτείνεται σε μία τρίτη αγορά της Νοτίου Αμερικής αυτή της Μπογκοτά

Συνεχίζει το πλάνο επέκτασης στην Νότιο Αμερική η Beat. Συγκεκριμένα η εφαρμογή η οποία διαθέτει περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και περίπου 100.000 εγγεγραμμένους οδηγούς αποκλειστικά στις πόλεις Λίμα (Περού) και Σαντιάγκο (Χιλή), έγινε πρόσφατα διαθέσιμη και στην Μπογκοτά. Λανσάροντας την υπηρεσία στην πρωτεύουσα της Κολομβίας. ΗΜπογκοτά γίνεται η τρίτη μεγάλη πόλη της Νοτίου Αμερικής στην οποία λειτουργεί η εφαρμογή του Beat.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας μέσω αυτής της επέκτασης, το Beat σκοπό έχει όχι μόνο να προσφέρει μία νέα εμπειρία μετακίνησης στους περισσότερους από 7 εκ. κατοίκους της Μπογκοτά, αλλά να εδραιώσει την παρουσία του και να επιταχύνει την καλπάζουσα ανάπτυξη που γνωρίζει στη Νότια Αμερική. Συγκεκριμένα, το Beat έχει επιτύχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 90% στη Νότια Αμερική (2o τρίμηνο 2018 vs. 2ο τρίμηνο 2017), πραγματοποιώντας σήμερα σχεδόν το διπλάσιο αριθμό διαδρομών σε σχέση με πέρυσι.

Στόχος περισσότερεις πόλεις στην Νότιο Αμερική

Μετά το Περού και τη Χιλή, η Κολομβία είναι τώρα η επόμενη αγορά στην οποία εστιάζει η εταιρεία, ενώ ο στόχος είναι να επεκταθεί στο κοντινό μέλλον σε περισσότερες πόλεις της Νοτίου Αμερικής και να κυριαρχήσει στην περιοχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Beat, κ. Νίκος Δρανδάκης, δήλωσε: «Από το 2014, το Beat προσφέρει εκατομμύρια διαδρομές στη Νότια Αμερική, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι άνθρωποι στην πόλη της Λίμα. Με τις δύο πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια του Beat, αυτές του Σαντιάγκο και της Μπογκοτά, φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μας να γίνει η Beat η κορυφαία εφαρμογή στην περιοχή, και να προσφέρουμε εύκολη, γρήγορη, προσιτή και ασφαλής μετακίνηση σε όλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Beat
SHARE:

24Media Network