Το ‘έμπαινες’ αποκτάει άλλη έννοια στη νέα διαφήμιση των Goody’s Burger House

Το ‘έμπαινες’ αποκτάει άλλη έννοια στη νέα διαφήμιση των Goody’s Burger House

Ή αλλιώς, πώς μπορεί μια έκφραση της νεολαίας να μπει για τα καλά στη ζωή μας

Κακά τα ψέματα το ρήμα ‘έμπαινα’ έχει αποκτήσει μια περίεργη σημασία τον τελευταίο καιρό. Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιεί αρκετά η νεολαία για να θέσει το ερώτημα αν μας αρέσει κάτι, κυρίως όμως αναφέρεται στο αντίθετο φύλο. Τα Goody’s Burger House, λοιπόν, ήρθαν να ταράξουν λίγο τα νερά.

Η ερώτηση ‘ έμπαινες‘ είναι ο πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας και η αλήθεια είναι πως έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Τα Goody’s Burger House μέσα από τη νέα διαφήμιση που ετοίμασαν τολμούν να πουν δυνατά αυτό που πιθανότατα σκεφτόμαστε πολλοί, αλλά διστάζουμε. Σπάνε τα κατεστημένα και χρησιμοποιούν μια απλή, καθημερινή ατάκα σε ένα video που είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Εκτός, όμως, από το λεκτικό που χρησιμοποιούν, έχουν καταφέρει να ‘δέσουν’ διαφορετικές εικόνες μεταξύ τους, ανθρώπους, φαγητό, σκηνές της καθημερινότητας, ακόμη και καρτούν σε ένα κλιπ αμερικανικών προδιαγραφών.

 

“Μη σκέφτεσαι το σεξ, σκέψου μόνο την αγάπη”, ακούγεται στη μέση του video, αποδεικνύοντας ότι το ρήμα ‘έμπαινες’ δεν κρύβει μόνο σεξουαλικό υπονοούμενο.

Κι όταν λέμε αγάπη, σίγουρα εννοούν κι εκείνη που φανταζόμαστε, αλλά κι εκείνη που δείχνουμε απέναντι στο φαγητό και ειδικά στα μπέργκερ. Γιατί μην ξεχνάμε, η διαφήμιση αφορά τα μπέργκερ!

 

Αυτό που καταφέρνουν τα Goody’s Burger House είναι ουσιαστικά να δώσουν μια άλλη διάσταση στο ρήμα που για κάποιους θεωρείται ‘ταμπού’ και φυσικά για να το πετύχουν, επιστρατεύουν και τους μονόκερους με το ουράνιο τόξο, φέρνοντάς το ακόμη πιο κοντά όχι μόνο στους εφήβους, αλλά και στις μικρότερες ηλικίες.

 

Η έκφραση ‘έμπαινες’ αποκτάει πλέον άλλη έννοια. Οπότε, αν ακούσετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο (ακόμη και μεγαλύτερο) να τη χρησιμοποιεί, μην ‘κολλήσετε’. Θα ξέρετε από πού την άκουσε, αλλά και τι εννοεί!

“Μπείτε” άφοβα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα