Το πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών “Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή” έχει ξεκινήσει και τα Public σε καλούν να κάνετε την αλλαγή μαζί

Το πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών “Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή”
έχει ξεκινήσει και τα Public σε καλούν να κάνετε την αλλαγή μαζί

Σε μια εποχή που η ενεργειακή κρίση οδηγεί σε συνεχή άνοδο το ύψος των λογαριασμών, ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αναζητούν λύσεις ώστε να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να εξοικονομήσουν χρήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, η νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» θέλει να στηρίξει τα νοικοκυριά, επιχορηγώντας την αντικατάσταση των παλιών ηλεκτρικών συσκευών (κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες).

Το ύψος της επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών ξεκινά από το 30% και φτάνει έως και το 50%, ενώ οι δικαιούχοι θα λάβουν την επιχορήγηση με τη μορφή ψηφιακού voucher το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν.

Με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και τη συνολική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τα Public δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή την «πράσινη πρωτοβουλία», που θέτει στο επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος.

Το «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» στα Public γίνεται με ευέλικτους τρόπους πληρωμής, είτε μέσω της υπηρεσίας Flex Pay για άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, είτε μέσω του Public Now, Pay Later για αγορές σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική από τo Public.gr με την υποστήριξη της Klarna.

Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2022, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να δώσουν τις παλιές συσκευές τους για ανακύκλωση και να εξαργυρώσουν το voucher τους στα καταστήματα Public και στο public.gr, προκειμένου να κάνουν τις νέες αγορές τους σε κλιματιστικά, ψυγεία ή καταψύκτες νέας τεχνολογίας.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται δωρεάν και το καλύτερο απ’ όλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, αφού ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών θα αναλάβει δωρεάν την απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής και την εγκατάσταση της νέας.

Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις την εγγύηση της καινούριας συσκευής σου με την υπηρεσία SafetyNet.

Στα Public η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, όπως και η ανάγκη των ανθρώπων για μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Το αγαπημένο σου λοιπόν brand προσφέρει στους δικαιούχους τη δυνατότητα να ζήσουν μια πιο “οικολογική” ζωή, αλλάζοντας το παλιό τους κλιματιστικό, ψυγείο ή καταψύκτη.

Δεκάδες κορυφαίες και επώνυμες επιλογές βρίσκονται διαθέσιμες στα Public και στο public.gr, ώστε να βρουν τη συσκευή που χρειάζονται και τους ταιριάζει για να μειώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του σπιτιού τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα