Το spot της Θεσσαλονίκης όπου τα εταιρικά meetings απαγορεύεται να είναι βαρετά

Το spot της Θεσσαλονίκης όπου τα εταιρικά meetings απαγορεύεται να είναι βαρετά

Bar, Playroom και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε έναν χώρο που δίνει την κυριολεκτική διάσταση του "εργασία και χαρά". Στο "Homework" του ΟΝΟΜA Hotel θα κάνεις τα πιο δημιουργικά meetings και team buildings μαζί με τους συναδέλφους σου.

Η λέξη “meeting”, από μόνη της, μοιάζει με μία λούπα των ίδιων συμβατικών και -ας το παραδεχτούμε- ολίγον τι ανιαρών εικόνων. Μεγάλα, στρογγυλά, συνήθως γυάλινα, τραπέζια ανάμεσα σε τέσσερις λευκούς (άντε μπεζ) τοίχους, ένα μοναχικό σταθερό τηλέφωνο το οποίο ποτέ κανείς δεν χρησιμοποίησε (πιθανότατα βρίσκεται εκτός λειτουργίας), διάσπαρτες ατζέντες και στυλό να δεσπόζουν στην επιφάνεια και μοναδική ευχάριστη παρένθεση τα ροδάκια στις καρέκλες που μπορούν, με μία απλή κίνηση, να “σπάσουν” τη ρουτίνα.

Αυτό είναι ένα μέσο εταιρικό meeting στην Ελλάδα. Ας μην γελιόμαστε. Γι’ αυτό ονομάστηκαν έτσι οι εταιρικές συγκεντρώσεις, αλλιώς θα υπήρχαν πολύ πιο εύηχες και διασκεδαστικές λέξεις για να τις περιγράψουν και σίγουρα ένα πολύ πιο φιλικό και funny σκηνικό για να τις πλαισιώσει. Ακόμα κι αυτό το μονότονο καρέ μάλιστα, μέσα στην περίοδο της πανδημίας, αποστειρώθηκε ακόμα περισσότερο, αφού αντικαταστάθηκε από τηλεδιασκέψεις, οθόνες, ψεύτικα backgrounds και περισσότερη αποξένωση.

Όχι άλλο εταιρικό καθωσπρεπισμό!

Ήρθε η ώρα να σπάσουμε το κατεστημένο του εταιρικού καθωσπρεπισμού, να βάλουμε τέλος στη μονοτονία του “comme il faut” και να δείξουμε τον δρόμο, ή πιο σωστά, το μέρος που θα βάλει φαντασία σε κάθε εταιρική συνάντηση, μετατρέποντας τα meetings σε “παιδική χαρά”, με την καλή έννοια πάντα, καθώς, είναι αποδεδειγμένο πως όταν συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, πετυχαίνουμε και καλύτερα αποτελέσματα.


Το καλύτερο spot για το επόμενο meeting σας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι το living room του “ΟΝΟΜA Hotel”, όπου κάθε εταιρικό event ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και ξεπερασμένα στενά συμβατικά όρια του παρελθόντος.

Το “Homework” είναι ο τέλειος ευέλικτος χώρος πολλαπλών χρήσεων για σύγχρονες συναντήσεις, συνέδρια, κοινωνικές δεξιώσεις, εκδηλώσεις, πάρτι και συγκεντρώσεις, έτοιμος να σας φιλοξενήσει και να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας κι ακόμα καλύτερα!

Μπορεί να μεταλλαχθεί και να προσαρμοστεί, για να φιλοξενήσει από λίγα άτομα μέχρι το πλήθος των ονείρων σας, αφού πουθενά αλλού στον κόσμο της φιλοξενίας δεν θα βρείτε ένα εργαλείο team building που να είναι τόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό.


Με σύγχρονη σπιτική διακόσμηση, πλημμυρισμένο με φυσικό φως, διακοσμημένο με σπιτικά αντικείμενα, κάθε εκδήλωση γίνεται μία ξεχωριστή, μοναδική εμπειρία, χάρη σε ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ταχεία πρόσβαση στο διαδίκτυο, σάρωση και εκτύπωση, δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi σε όλα τα σημεία, φυσικό φωτισμό με επιλογές συσκότισης, ηχομονωτικά διαχωριστικά πάνελ, εξοπλισμό Smart TV & AV, panel ομιλητή και podium, laptop, κινητά και μικρόφωνα, μέχρι πίνακα με μικρόφωνο και βάση ηχείου στη σκηνή.

Διάλειμμα για ένα ποτό με θέα και συνεχίζουμε;

Εμπνευσμένο από την απεραντοσύνη του ψηφιακού τόπου που ονομάζεται cloud, το bar του τελευταίου ορόφου συνδέεται απευθείας με τους ανοιχτούς ουρανούς και έχει εκπληκτική θέα 360ο προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα τέλειο περιβάλλον κήπου για υπαίθρια συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις, προσφέρει τρεις συνδεδεμένους χώρους και ένα τηλεσκόπιο για να κοιτάτε τα αστέρια.

Το παλαιό τμήμα της Θεσσαλονίκης που ονομάζεται Άνω Πόλη είναι σε απ’ευθείας οπτική σύνδεση με το Cloud Bar. Η θέα είναι εκπληκτική με το ψηλότερο τμήμα της πόλης να περικλείεται από τα ρωμαϊκά τείχη.

Με τρεις αλληλένδετους χώρους και με πισίνα, σε ένα τοπίο κήπου, το μπαρ θα βρίσκεται εκεί να αναβαθμίσει κάθε σας εμπειρία, να σας προσφέρει personalized cocktails, αλλά και μία ευρεία γκάμα από hand -picked ετικέτες κρασιών, που μπορείτε να συνοδεύσετε με απίθανες επιλογές finger food και σύγχρονη street κουζίνα που θα σας ανοίξει την… όρεξη για ιδέες.

Playroom για θετικά vibes και το meeting γίνεται “παιχνιδάκι”

Η επιτομή του “εργασία και χαρά” σε έναν χώρο που κάνει την υποχρέωση… διασκέδαση. Για να είστε παραγωγικοί πρέπει να πάρετε το παιχνίδι στα σοβαρά γιατί αυτό είναι που θα σας βοηθήσει να συνδεθείτεκαι να χαλαρώσετε από την ένταση και το άγχος. Γι’ αυτό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Playroom ως σκηνικό παιχνιδιού ακόμη και για τις πιο σημαντικές συναντήσεις.

Το Playroom προσφέρει τις μπάλες του ως υπόβαθρο για business away from business, αφού οι εκατοντάδες πολύχρωμες μπάλες λειτουργούν σαν μηχανισμός ενεργοποίησης θετικής διάθεσης.

Εν συνεχεία, μπορείτε να περάσετε στο Living room, όπου οι άνετοι καναπέδες και τα χαλαρά έπιπλα σηματοδοτούν το νέο τρόπο διεξαγωγής επιχειρηματικών συναντήσεων, κλείνοντας την… πόρτα στους βαρετούς ψυχρούς χώρους για να “αγκαλιάσουν” τη σπιτική ατμόσφαιρα που ξεκλειδώνει τις καλύτερες δυνατότητες σε όλους.

Χρησιμοποιήστε τα δημιουργικά vibes της Library για να οργανώσετε εμπειρίες επαγγελματικών συναντήσεων πιο πρωτότυπες και σημαντικά πιο απροσδόκητες από αυτές που έχετε συνηθίσει, αφού σε αυτό το μέρος μπορεί να γεννηθεί η επόμενη μεγάλη ιδέα.


Τέλος, συνδεθείτε με τους συνεργάτες σας στην τέλεια ατμόσφαιρα του “Dining Room”, μία καινοτόμα διάταξη σε σχήμα U που θα είναι το “τραπέζι σας για να απολαύσετε την έμπνευση, τη δημιουργία και την καινοτομία, ενώ το “Boardroom” θα βρίσκεται εκεί για να ανανεώνει το παραδοσιακό επιχειρηματικό περιβάλλον με έναν ενεργητικό χώρο που έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτεί τη φαντασία και να ενεργοποιεί το μυαλό.

Κλείστε το επόμενο εταιρικό σας meeting στο “ΟΝΟΜA Hotel” της Θεσσαλονίκης για να χτίσετε την επαγγελματική σας ομάδα, όχι καθώς πρέπει, αλλά… όπως ακριβώς πρέπει!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα