Το βραβείο Corporate Superbrands Greece 2016 κατέκτησε η Εθνική Ασφαλιστική

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ EUROKINISSI

Η Εθνική Ασφαλιστική πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Στην κατηγορία Ασφαλιστικές Υπηρεσίες την υψηλότερη βαθμολογία πέτυχε η Εθνική Ασφαλιστική και κατέκτησε το βραβείο Corporate Superbrands Greece 2016, το οποίο και της απονεμήθη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Διοργάνωση την περασμένη εβδομάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ιωάννης Σηφάκης.

Με τα βραβεία Superbrands τιμήθηκαν οι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της Οικονομίας.

Σημαντικοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας παρευρέθηκαν  στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες οι οποίες αναδείχθηκαν υψηλότερα στην κατάταξη, μέσα από αξιολόγηση Κριτικής Επιτροπής αλλά και  τη δημοσκόπηση κοινής γνώμης.

ADVERTISING

Η εκδήλωση, μετά το πέρας των βραβεύσεων, εξελίχθηκε σε ένα άτυπο φόρουμ στο οποίο δόθηκε η ευκαιρία μιας ουσιαστικής ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των managers για την αγορά και το εμπόριο.

SHARE:

24Media Network