Tourism Awards 2019: Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων

Tourism Awards 2019: Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων

Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα των βραβείων και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

Μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων στα Tourism Awards. Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού, αναδεικνύουν για έκτη συνεχή χρονιά βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

Με ανανεωμένες τις κατηγορίες Strategy & Innovation και Digital Tourism, καθώς και με την ολοκαίνουρια κατηγορία Tourism Trends, τα Tourism Awards θα επιβραβεύσουν τους φορείς και τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με subject-matter experts όλων των επιμέρους τομέων αξιολόγησης είναι και η κριτική επιτροπή των Tourism Awards 2019. Πρόεδρος της επιτροπής είναι, για τρίτη συνεχή χρονιά, η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη ενώ ανάμεσα στα μέλη είναι οι κ.κ.: Theodore Benetatos – CEO & Academic Dean, Πανεπιστημιακό Κέντρο ΙΜΙ Ελβετίας, Dr. Dimitrios Diamantis – Dean of Graduate Studies, Les Roches, Global Hospitality Education, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα – Professor of Tourism – Director of the Centre for Tourism & Leisure Management University of South Australia, Μαρία Μάρακα – Αρχιτέκτων – Πρώην Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης του ΕΟΤ, Κατερίνα Τσεμπερλίδου – Συγγραφέας, αρθρογράφος και διαφημίστρια και Γιάννης Τσεκλένης – Σχεδιαστής.

Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα των βραβείων (www.tourismawards.gr) και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

Για μια γεύση από την περσινή τελετή απονομής, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 700 άτομα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, παρακολουθήστε σύντομο βίντεο εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα