Βασίλης Διαμαντόπουλος: Πέθανε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας “Ήλιος μπαχαρικά”

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Διαμαντόπουλος: Πέθανε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας “Ήλιος μπαχαρικά”
Βασίλης Διαμαντόπουλος Facebook/@Ήλιος Μπαχαρικά

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της γνωστής εταιρείας “Ήλιος Μπαχαρικά”, Βασίλης Διαμαντόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών. Η ανάρτηση της επιχείρησης στο Instagram.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ο επιχειρηματίας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης και πρόεδρος της γνωστής εταιρείας “Ήλιος Μπαχαρικά”.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η εταιρεία με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η “Ήλιος Μπαχαρικά” ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919. Εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά Carino, είδη ζαχαροπλαστικής, αρωματικά φυτά, αφεψήματα (βότανα), τροφές πουλιών και είδη θυμιάματος.

Η ανάρτηση της “Ήλιος Μπαχαρικά”

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, σήμερα ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Βασίλειου Διαμαντόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος όχι μόνο ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, αλλά και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας “Ήλιος Μπαχαρικά”. Ο αγαπημένος μας Βασίλειος Διαμαντόπουλος ήταν μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους όσους τον γνώρισαν και θα μείνει αξέχαστος για την αγάπη, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του.

Η απώλεια του αφήνει ένα κενό στις καρδιές μας και στην εταιρεία μας που δεν μπορεί να γεμίσει.

Ο ίδιος προσέφερε όχι μόνο τον επαγγελματισμό του στην επιχείρηση, αλλά και το πάθος και την δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του κάθε ατόμου στον οργανισμό μας.

Θα τιμήσουμε τη μνήμη του Βασιλείου Διαμαντόπουλου και το έργο του στην εταιρεία μας με αφοσίωση στην συνέχιση της αποστολής του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα