Βραβείο Capital Link CSR Leadership Award 2019 στην κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου και την NN Hellas

Βραβείο Capital Link CSR Leadership Award 2019 στην κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου και την NN Hellas

Το ελληνικό βραβείο “Capital Link CSR Leadership Award 2019” απονεμήθηκε στην κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΝΝ Ηellas

Το βραβείο απονεμήθηκε στην κα Μαριάννια Πολιτοπούλου ως αναγνώριση της συμβολής της στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, την ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο του 9ου Ετήσιου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Capital Link, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα.

Σκοπός του Συνεδρίου με τίτλο «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια & Κοινωνική Υπευθυνότητα: Πυλώνες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», ήταν να παρουσιάσει και να αναδείξει τις πιο σημαντικές ενέργειες και προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας Ελληνικών και διεθνών εταιρειών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Βραβείο Capital Link CSR Leadership Award 2019 στην κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου και την NN Hellas
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ: ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ, MANAGING DIRECTOR, CAPITAL LINK, JEREMY DOWNWARD, MEMBER OF THE BOARD OF THE HELLENIC INITIATIVE (THI) ΚΑΙ EXECUTIVE DIRECTOR, ARISTEUS FINANCIAL SERVICES LTD, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΝ HELLAS, ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΡΝΟΖΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, CAPITAL LINK

Παραλαμβάνοντας το ελληνικό βραβείο “Capital Link CSR Leadership Award”, η κα Πολιτοπούλου δήλωσε: «Η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Δεν αποτελεί προσωπική επιτυχία, αλλά ανήκει σε όλους μας στην ΝΝ Ηellas, που μοιραζόμαστε κοινό όραμα και αξίες. Η υλοποίηση προγραμμάτων, όπως το “Ideas that Change Us”, οι δράσεις που οργανώνουμε με το Junior Achievement Greece, η Χρυσή Χορηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες στήριξης, αποδεικνύουν την έμπρακτη προσφορά μας στην κοινωνία και την έμφαση που δίνουμε στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Είμαι πολύ υπερήφανη που καταφέραμε να κάνουμε βίωμα τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», υλοποιώντας παράλληλα μία ολιστική προσέγγιση υπευθυνότητας στην επιχειρηματική μας λειτουργία».

SHARE:

24Media Network