Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα 2 νέα ξενοδοχεία Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα 2 νέα ξενοδοχεία Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts

Πλήθος κόσμου παρεβρεύθη στην εκδήλωση εγκαινίων των δύο ξενοδοχείων που φέρουν την υπογραφή της Wyndham

Τα  Wyndham &  Ramada Loutraki Poseidon Resorts ξεκίνησαν επίσημα τη λειτουργία τους και επανασυστήθηκαν στο κοινό, έπειτα από την υλοποίηση της επένδυσης,  η οποία πραγματοποιήθηκε από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ΕΛΙΝΤΟΥΡ Α.Ε. σε συνεργασία με την  Zeus International και την Wyndham Hotel Group.

Η εκδήλωση των εγκαινίων που έλαβε χώρα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, ήταν ταυτόσημη της μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group και η ελληνική εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων  Zeus International.

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Zeus International, κος  Χάρης Σιγανός, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΝΤΟΥΡ Α.Ε. κος Ιωάννης Ε. Αργυρός, ο Αντιπρόεδρος του Wyndham Hotel Group για την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, Edwin Broers και ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος κος Λεωνίδας Τσάγκαρης. Τα επίσημα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι του Λουτρακίου κος Παντελέου και κα Πρωτοπαππά, στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και πλήθος άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόσο από το δήμο Λουτρακίου, όσο και από όμορους δήμους καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες.

Panagiotis Tsikos Photography © 2017

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της 
Zeus International κος Χάρης Σιγανός, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός νέου πόλου έλξης, την ανάδειξη ενός μοναδικού ιστορικού ξενοδοχείου που επανασυστήνεται στο κοινό πλήρως ανανεωμένο και με την ποιοτική παρακαταθήκη της Wyndham Hotel Group και της Zeus International. Η στρατηγική συνεργασία των δύο οργανισμών αποδίδει καρπούς με σημαντικά οφέλη για το τουρισμό, την απασχόληση και την τοπική κοινωνία».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΝΤΟΥΡ Α.Ε, κος Ιωάννης Ε. Αργυρός, δήλωσε σχετικά «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ιστορικό ξενοδοχείο μας όσο και για  την τοπική κοινωνία και οικονομία. Η ανάληψη του Management του ξενοδοχείου από την Zeus International και η ταυτόχρονη συνεργασία με την Wyndham Hotel Group, δύο φορέων με μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία, αποτελούν την κινητήριο δύναμη στο νέο ξεκίνημα για εκσυγχρονισμό και δημιουργία σύγχρονων υπηρεσιών σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς και τις προσδοκίες των πελατών»

Ο Edwin Broers, Αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά για το νέο εγχείρημα: “Υπάρχει μεγάλη δυναμική για ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της Wyndham Hotel Group στην Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τα εμπορικά σήματα Wyndham και Ramada σε αυτή την συναρπαστική αγορά. Το άνοιγμα του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει πάντα ένα ξενοδοχείο Wyndham ιδανικά τοποθετημένο για κάθε τύπο ταξιδιώτη, που να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα