ΕΡΓΑΝΗ

Το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ δημιουργήθηκε το 2013 και με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των λειτουργιών του Υπουργείου Εργασίας. Το ΕΡΓΑΝΗ είναι σύμμαχος τους κράτους και τον επιχειρήσεων για την αποτελεσματική διαχείριση απαραίτητων διαδικασιών, όπως υποβολή πινάκων προσωπικού, τροποποιητικούς πίνακες αλλαγής ωραρίων κλπ.

Προσλήψεις αναπληρωτών

ΕΡΓΑΝΗ: Θετικό το ισοζύγιο απασχόλησης τον Σεπτέμβριο του 2021

Τον περασμένο μήνα οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 303.900, ενώ οι αποχωρήσεις σε 284.173 (130.892 οικειοθελείς αποχωρήσεις και 153.281 καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου).

Κλειστό κατάστημα στην Αθήνα

Πώς υποβάλλονται οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Μάιο

Από σήμερα είναι διαθέσιμο το Πληροφοριακό Σύστημα "ΕΡΓΑΝΗ' για υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον Μάιο. Τα κριτήρια επιλεξιμότητας και οι νέες λίστες ΚΑΔ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης

Επιστολή επιστημονικών συλλόγων στον Χατζηδάκη- Ζητούν την άμεση καταβολή των 400 ευρώ

"Το χορήγημα, το οποίο δεν θα αντληθεί από κρατικούς πόρους αλλά πόρους που έχουν σχηματιστεί από δικές μας εισφορές, πρέπει να καταβληθεί άμεσα", τονίζουν εννέα επιστημονικοί σύλλογοι στην επιστολή του.

Κλειστό κατάστημα

Υπουργείο Εργασίας: Πότε πληρώνονται όσοι ήταν σε αναστολή τον Δεκέμβριο

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή τον Δεκέμβριο του 2020.

O καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ και ειδικός σε μαθηματικά μοντέλα επιδημιολογικής διασποράς, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Σαρηγιάννης: Με click away και άνοιγμα σχολείων, 28 Φλεβάρη θα καταρρεύσουμε

"Αν ανοίξουν καταστήματα και σχολεία, είναι αναμενόμενη μία αύξηση, η οποία στις 18 Φλεβάρη θα οδηγήσει στην πληρότητα των ΜΕΘ κατά 80% και στις 28 Φλεβάρη σε κατάρρευση του ΕΣΥ" υποστήριξε ο κ. Σαρηγιάννης.

Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Δ. Αττικής: "Η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ή λέει ότι θέλει;"

Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Δ. Αττικής: "Η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ή λέει ότι θέλει;"

Μετά την ανακοίνωση για την αυστηροποίηση του lockdown στη Δυτική Αττική, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλλικού Κέντρου, Βαγγέλης Λίγγος, μιλά στο News 24/7 για ελέγχους που καθυστέρησαν να γίνουν και μέτρα που δεν λήφθηκαν εγκαίρως.

Γιάννης Βρούτσης

Βρούτσης: Τι ισχύει για επίδομα ειδικού σκοπού, δώρο Χριστουγέννων και επίδομα ανεργίας

Στην μείωση των απαιτούμενων ενσήμων για το επίδομα ανεργίας ανεφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρωθυπουργός. Τι είπε για επίδομα ειδικού σκοπού και δώρο Χριστουγέννων

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Πληρώνονται από σήμερα όσοι μπήκαν σε αναστολή τον Νοέμβριο

Από το βράδυ της Παρασκευής θα πιστώνονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εργαζομένων που τέθηκαν σε αναστολή τον Νοέμβριο. Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 251,668 εκ. ευρώ και αφορά 445.365 δικαιούχους.