ΕΣΗΕΑ

Απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα

Απεργία για τα εργασιακά: Ποιοι συμμετέχουν - Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε απεργιακούς ρυθμούς θα βρίσκεται η χώρα σήμερα λόγω της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ-ΕΚΑ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Χειρόφρενο τραβούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν - Χειρόφρενο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν - Χειρόφρενο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Στην απεργία καλούνται να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και το δημόσιο, ενώ μέχρι στιγμής, συμμετοχή έχουν ανακοινώσει τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες και τα πλοία, αλλά και η ΕΣΗΕΑ.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

ΕΣΗΕΑ για Φουρθιώτη: "Δεν είναι μέλος μας - Δείξτε μας τη διαπίστευσή του"

Η Ένωση Συντακτών ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της πως θα συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης του Μένιου Φουρθιώτη. Αναφορά στον εισαγγελέα μία από τις πρώτες της ενέργειες.

Το κτίριο της ΕΣΗΕΑ

ΕΣΗΕΑ για κλείσιμο εφημερίδας "Φιλελεύθερος"

"Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η χρηματοδότηση εκδοτικών συγκροτημάτων χωρίς διατήρηση των θέσεων εργασίας" αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της αναφορικά με το κλείσιμο της εφημερίδας "Φιλελεύθερος".

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

ΕΣΗΕΑ κατά Μπογδάνου: Φαινόμενα μη ανεκτά οι ύβρεις και η απόπειρα λογοκρισίας

"Η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας είναι θεμέλιο της δημοκρατίας", τονίζει η ΕΣΗΕΑ εκφράζοντας τη στήριξή της στους συναδέλφους Ελευθερία Κουμάντου, Νίκο Μπογιόπουλο και Μαρία Δεναξά.

Ο Πάνος Σκουρλέτης

Απάντηση Σκουρλέτη σε ΕΣΗΕΑ: "Καμία πρόθεση προσβολής του δημοσιογραφικού κόσμου"

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε μέσω επιστολής στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σχετικά με το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα χρήματα που πήραν ΜΜΕ για τη καμπάνια "Μένουμε Σπίτι".

ΕΣΗΕΑ για βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: "Απαράδεκτος διασυρμός συλλήβδην του δημοσιογραφικού κόσμου"

ΕΣΗΕΑ για βίντεο ΣΥΡΙΖΑ: "Απαράδεκτος διασυρμός συλλήβδην του δημοσιογραφικού κόσμου"

"Η ΕΣΗΕΑ διαχρονικά και σταθερά ζητεί διαφάνεια και ισοτιμία σε οποιαδήποτε διαδικασία σχετίζεται, άμεσα ή έμμεσα, με οικονομική ενίσχυση των ΜΜΕ" αναφέρεται στην επιστολή προς τον Πάνο Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κτίριο της Ελευθεροτυπίας. Φωτό αρχείου.

Ελευθεροτυπία: Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Σταϊκούρα, Στουρνάρα και Παπαθανάση για τις αποζημιώσεις

Για αντικοινωνική συμπεριφορά της Alpha και της Πειραιώς κάνει λόγο η Ένωση Συντακτών σε επιστολής της αναφορικά με την μη καταβολή των αποζημιώσεων στους πρώην εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας.