Έβαλαν φύλακα σε πλατεία της Πάτρας για ιερόδουλες

Έβαλαν φύλακα σε πλατεία της Πάτρας για ιερόδουλες

Φύλακες στην "αμαρτωλή" πλατεία Γεωργίου, στην οποία ανθεί η υπαίθρια πορνεία, έχει βάλει ο δήμος Πάτρας, προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο

Αποφασισμένος να "καθαρίσει" κεντρική πλατεία της πόλης από τις ιερόδουλες και τους τοξικομανείς φαίνεται ότι είναι ο δήμος Πάτρας, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει βάλει φύλακες στο σημείο να κάνουν τη "βρώμικη" δουλειά.

Σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας στην πλατεία Γεωργίου υπάρχει ένας φύλακας που ελέγχει διακριτικά την κατάσταση, προκειμένου να εντοπίσει τις αλλοδαπές που περιφέρονται στο σημείο και προσφέρουν ερωτική ικανοποίηση σε ηλικιωμένους αντί 5 ή 10 ευρώ αλλά και αυτούς που τις προωθούν στην πορνεία. Τα ύποπτα άτομα προειδοποιούνται υπό την απειλή της επέμβασης της αστυνομίας.

Η κίνηση αυτή φαίνεται να έχει αποδώσει, αφού το φαινόμενο, που "ανθούσε" στη συγκεκριμένη πλατεία, έχει σύμφωνα με πληροφορίες, αρχίσει να εξαλείφεται.

Μετά τις ιερόδουλες, στο στόχαστρο του δήμου θα μπουν και οι τοξικομανείς, προκειμένου η πλατεία να αλλάξει πρόσωπο και να γίνει πιο "φιλική" στους πολίτες.

(Πληροφορίες από dete.gr)

SHARE:

24Media Network