Ήρθε η εποχή του ψησίματος. Βρες όλα όσα θα χρειαστείς στο ναό του μπάρμπεκιου στο Μαρούσι

Διαβάζεται σε 5'
Ήρθε η εποχή του ψησίματος. Βρες όλα όσα θα χρειαστείς στο ναό του μπάρμπεκιου στο Μαρούσι

Ήρθε η εποχή να ακονίσουμε τα μαχαίρια, να προμηθευτούμε το καλύτερο κρέας και ετοιμαστούμε να σπάσουμε τις μύτες μιας ολόκληρης γειτονιάς με τις ψηστικές μας δεξιότητες.

Το μπάρμπεκιου δεν είναι κάτι απλό. Το μπάρμπεκιου απαιτεί μαεστρία και αποτυπώνει έναν ολόκληρο τρόπο ζωής, ιεροτελεστίες και παραδόσεις, αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.

Τον ψήστη τον αγαπάνε όλοι και βασίζονται πάνω του για ένα αποτέλεσμα λουκούμι. Τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτόν και κάθε ψήστης που σέβεται τον εαυτό του το γνωρίζει καλά. Γι’ αυτό και προσέχει κάθε λεπτομέρεια στη διαδικασία και επενδύει στα απαραίτητα σύνεργα και στην πιο top ψησταριά, φυσικά.

Βρες τα πάντα για το ψήσιμο, εδώ.

Ο ναός της Weber ψήνει και… κολάζει!

Στο κατάστημα KYSO στο Μαρούσι κάτι ψήνεται και μας έχει τρελάνει. Λέγεται πως είναι ο ναός της Weber με τις καλύτερες ever ψησταριές να σου κλείνουν το μάτι, υποσχόμενες να σε κάνουν τον επόμενο βασιλιά του BBQ. Εκεί θα βρεις από ψησταριές κάρβουνου, υγραερίου, pellet, ηλεκτρικές, φορητές, outdoor kitchen μέχρι και τζάκι σε περίπτωση που δεν χόρτασες τον χειμώνα και θέλεις να μεταφέρεις την εμπειρία του ψησίματος σε ένα cozy σαλέ. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Το μπάρμπεκιου είναι εμπειρία που ενώνει τις παρέες, που φτιάχνει τις πιο ωραίες αναμνήσεις, που γεμίζει τις κοιλιές. Και η KYSO δεσμεύεται να σου προσφέρει τα πάντα γύρω από αυτό για να το ζήσεις στο τέρμα.

Αν θέλεις να επισκεφθείς το κατάστημα θα το βρεις στην οδό Πεντέλης 25, 15126 Μαρούσι,

Τ: 210 80 22 200 (KYSO)

Τι άλλο θα βρεις στη KYSO; Όπως είπαμε τα πάντα γύρω από το ψήσιμο. Εκτός από τις top ψησταριές της Weber, το κατάστημα διαθέτει μαντεμένια σκεύη της Lodge που πιθανότατα γνωρίζεις ότι κάνουν το φαγητό λουκούμι, premium μαντεμένια σκεύη Finex για premium απόλαυση, Yeti Cooler παγούρια, ψυγειάκια και ό, τι έχει σχέση με το ψήσιμο.

Βασική αρχή της KYSO είναι η ευκολία. Να κάνει τη ζωή των λατρευτών της απόλαυσης εύκολη και απλή. Γιατί όπως λένε, μετά την ευκολία έρχεται η απόλαυση!

Βρες τα πάντα για το ψήσιμο, εδώ.

Στην KYSO ξέρουν από καλό φαγητό

…και αυτό θα το διαπιστώσεις και από τις sauce, τις σάλτσες και τις μαρινάδες που διαθέτει το κατάστημα, παρέα με μία ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας κρασιά για εκλεκτούς ουρανίσκους. Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας με λίγα λόγια που ξεκινάει ήδη από την επίσκεψή σου στον χώρο και απογειώνεται στην αυλή του σπιτιού σου.

Κι επειδή στην KYSO ξέρουν από καλό φαγητό, προτίθενται να στο δείξουν στο Weber Grill Academy. Ναι, όπως το διάβασες, πας για ψησταριά και βγαίνεις master ψήστης με χαρτί! Στο Weber Grill Academy είναι ένα 4ωρο experience, στο οποίο μαθαίνεις σημαντικά μυστικά για το ψήσιμο, τρως απίστευτες γεύσεις που έχεις ετοιμάσει μόνος σου με τη βοήθεια του καταξιωμένου σεφ Τίμου Ζαχαράτου και της ομάδας του και εννοείται περνάς καλά.

Φυσικά, είναι η τέλεια ευκαιρία θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς την ψησταριά σου για να φτιάξεις λαχταριστές αλμυρές ή γλυκές συνταγές και να εκπλήξεις τους καλεσμένους σου και φυσικά να τα απολαύσεις όλα. Μπορείς να έρθεις μόνος, με την παρέα σου ή σαν εταιρικό γκρουπ και να ζήσεις την εμπειρία, δοκιμάζοντας μάλιστα τον εξοπλισμό της Weber πριν καν τον αγοράσεις! Ένας πρωτότυπος τρόπος για να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου που και θα σε φτάσει σε άλλο level και παράλληλα, θα σε χορτάσει.

Μπορείς να συμμετέχεις στο Grill Academy της Weber, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ

Αν λοιπόν, απέκτησες μόλις τη δική σου ψησταριά Weber και θες να την αξιοποιήσεις ως εκεί που δεν πάει, αν είστε παρέα και ψήνεστε για κάτι διαφορετικό ή αν απλά λατρεύεις το φαγητό και κάθε τρόπο μαγειρέματος, πήγαινε στο Weber Grill Academy και μάθε να φτιάχνεις μέχρι και μηλόπιτα στα κάρβουνα. Και την επόμενη φορά που κάποιος θα σε ρωτήσει πως έμαθες να καπνίζεις τόσο άψογα το κρέας, φέρ’ τον να περάσει ένα απόγευμα στο Grill Academy και άφησε τον master chef Τίμο Ζαχαράτο να κάνει τα μαγικά του.

Μπορείς να συμμετέχεις στο Grill Academy της Weber, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ

Η άνοιξη λοιπόν, σηματοδοτεί κατά κάποιον τρόπο την εποχή του ψησίματος. Μάζεψε παρέα, γείτονες, οικογένεια και όποιον περάσει από την πίσω αυλή του σπιτιού σου και φίλεψέ τον ένα μεζεδάκι από το καλύτερα ψημένο κρέας που θα έχει φάει ποτέ στη ζωή του. Α! Και μη ξεχάσεις τις μπύρες φυσικά!

More Info:

Αν θέλεις να επισκεφθείς το κατάστημα θα το βρεις στην οδό Πεντέλης 25, 15126 Μαρούσι,

Τ: 210 80 22 200 (KYSO)

Διαφορετικά τα πάντα υπάρχουν online εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα