Φρικτό έγκλημα στο Λασίθι: Σκότωσαν και έκαψαν ηλικιωμένο στο σπίτι του

Φρικτό έγκλημα στο Λασίθι: Σκότωσαν και έκαψαν ηλικιωμένο στο σπίτι του

Η φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι ενός 77χρονου θεωρούνταν αρχικά ο λόγος που έχασε τη ζωή του. Η ιατροδικαστική έρευνα, ωστόσο, έδειξε ότι πρόκειται για δολοφονία

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στο Λασίθι, καθώς ο θάνατος ενός ηλικιωμένου, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις είχε προέλθει από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του, φαίνεται, όπως τουλάχιστον δείχνουν όλα τα στοιχεία, ότι ήταν δολοφονία.

Ο 77χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης (11/09), μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του, στους Κάτω Αμυγδάλους, στον Άγιο Νικόλαο. Αρχικά θεωρήθηκε ότι έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σβήσει μόνος του τη φωτιά, ωστόσο από την εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στο πτώμα, αποκαλύφθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι ενώ και ο σκύλος του εντοπίστηκε σκοτωμένος.

Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης ή οι δράστες τον λήστεψαν, τον σκότωσαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά για να φανεί ως ατύχημα και να κρύψουν τα ίχνη τους. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν κοινό μυστικό στην ευρύτερη περιοχή ότι ο 77χρονος είχε οικονομική άνεση, κρατώντας μάλιστα μεγάλα χρηματικά ποσά στο σπίτι του.

Πληροφορίες από cretalive.gr

SHARE:

24Media Network