Γερμανία: Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης

Speech by Evangelos Venizelos at the Democratic Progressive Alliance meeting, Athens, on Dec. 9, 2014 / O          , , 9 , 2014
Speech by Evangelos Venizelos at the Democratic Progressive Alliance meeting, Athens, on Dec. 9, 2014 / O , , 9 , 2014 NIKOS LIBERTAS / SOOC

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον αντικαγκελάριο της χώρας και τον υπουργό Οικονομικών.

Στο Βερολίνο, βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας και υπουργό Οικονομίας και Ενέργειας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, τον υπουργό Εξωτερικών Φρανκ, Βάλτερ Σταϊνμάγερ, όπως και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Οι επαφές του κ. Βενιζέλου αναμένεται να ξεκινήσουν αργά το απόγευμα, με πρώτη συνάντηση αυτή με τον κ. Σόιμπλε, της οποίας έχει προγραμματιστεί να προηγηθούν κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Αύριο ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον κ. Γκάμπριελ, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να έχει συνάντηση με τον ομόλογό του κ. Σταϊνμάγερ.

Το γερμανικό υπουργείο σε σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στην ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνονται οι διμερείς σχέσεις, καθώς και θέματα ευρωπαϊκής και τρέχουσας διεθνούς πολιτικής. Ενώ, αναφέρεται ότι της συνάντησης θα προηγηθούν δηλώσεις των δύο υπουργών στους εκπροσώπους του Τύπου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτογραφία Sooc)

SHARE:

24Media Network