Γεύματα αγάπης στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη του  Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και του πρόεδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλεάνθη Παπαδόπουλου στα συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.(EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και του πρόεδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλεάνθη Παπαδόπουλου στα συσσίτια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.(EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Γεύματα αγάπης τα Σαββατοκύριακα θα διοργανώνουν ο δήμος Θεσσαλονίκης και το ΑΠΘ

Μία νέα συμφωνία του ΑΠΘ με το δήμο Θεσσαλονίκης προέκυψε σήμερα, κατά την διάρκεια του γεύματος αγάπης που παρέθεσαν για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Τα Σαββατοκύριακα η φοιτητική λέσχη θα μένει ανοιχτή για να παρέχει γεύμα αγάπης στους Θεσσαλονικείς.

"Είναι το ελάχιστο που μπορούν κάνουν οι φορείς της πόλης σε μία τόσο δύσκολη εποχή, δήλωσε ο πρύτανης του Α.Π.Θ., Γιάννης Μυλόπουλος και πρόσθεσε: "οι συνέργειες μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και του Α.Π.Θ., δύο μεγάλων θεσμών, αγκαλιάζουν όλη την πόλη και προσπαθούν να βοηθήσουν τους Θεσσαλονικείς να περάσουν την οικονομική κρίση με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες".

"Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα της συνεργασίας που εδώ και πολύ καιρό συζητάμε και καταφέραμε να κάνουμε, επί ευκαιρία των Χριστουγέννων, με το Α.Π.Θ", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

"Αυτό που κουβεντιάσαμε με τον Γιάννη Μυλόπουλο είναι το Γεύμα Αγάπης να γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια η Φοιτητική Λέσχη να αποτελεί ένα μόνιμο σημείο για τα γεύματα των απόρων, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα δούμε τις τεχνικές λεπτομέρειες. Η βούληση πάντως υπάρχει και από τις δύο πλευρές", πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όλοι μαζί "Μπορούμε" καλύτερα

SHARE:

24Media Network