Γιούχαραν τον πρωθυπουργό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) MOTIONTEAM

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Απόρθητο φρούριο το δημαρχείο. Νωρίτερα σύλληψη διαδηλώτριας (Vid)

Υπό τις δοκιμασίες των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση με το δημαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κύριος Παπανδρεου συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε σε μια πλαϊνή σκάλα για να μπει στο κτίριο. Την ώρα που οι συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμαζαν έντονα, εκείνος τούς χαμογέλασε και αρκέστηκε στο να τους χαιρετήσει.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενόψει της ΔΕΘ πραγματοποιούνται το απόγευμα της Παρασκευής και θα κορυφωθούν το απόγευμα του Σαββάτου.

Νωρίτερα, μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν κατάληψη στο δημαρχείο, ενώ κρέμασαν και πανό έξω από το κτίριο.

"Η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προκαλεί τους εργαζόμενους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τους, ενώ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την παρουσία του πρωθυπουργού στο δημαρχείο.

Μάλιστα από το σημείο δεν έλειψαν και μικροεπεισόδια όταν, αστυνομικοί με πολιτική περιβολή επιχείρησαν να προσάγουν δημοτική υπάλληλο, η οποία έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο.

Επικράτησε εκνευρισμός και επενέβησαν διαδηλωτές και συνάδελφοί της, οι οποίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα, και ύστερα από λίγο αφέθηκε ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απέκλεισαν το δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Η λιτότητα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός - Στο πόδι 7.000 αστυνομικοί

SHARE:

24Media Network