Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι “πότε θα γίνεις μάνα”, το όνειρο του ντελιβερά και το προνόμιο της Μέριλ Στριπ

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι “πότε θα γίνεις μάνα”, το όνειρο του ντελιβερά και το προνόμιο της Μέριλ Στριπ
Invision/AP Photo, Unsplash - 24 Media Lab

Η Έλενα Ακρίτα στο 36ο επεισόδιο του Podcast μιλάει για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που ακόμα κάποιοι κάνουν στις γυναίκες, στέκεται στο πλευρό των ηρώων του ντελίβερι και έχει ένα μήνυμα για όσους υπερηφανεύονται επειδή απλώς είναι νέοι.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 36ο επεισόδιο του Podcast:

“Εσύ πότε θα γίνεις μάνα”, είναι η κλασική ερώτηση. “Όποτε θέλω και αν θέλω”, είναι η απάντηση.

Ο τρόπος που εμείς οι Έλληνες φερόμαστε στα άτομα που μας φέρνουν στο σπίτι το φαΐ μας, είναι κατάπτυστος. Είναι της ντροπής.

Να μην είστε τα καραγομάρια του αιώνα. Να είστε οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι ένας άλλος άνθρωπος ταλαιπωρείται για σας. Για να φάτε και να μασαμπουκώσετε.

Υπάρχουν δύο λέξεις που μπορεί να μην τις έχετε ακούσει ποτέ. Η μία είναι το “ευχαριστώ” η άλλη είναι το “παρακαλώ”. Να τις λέτε.

Πας διακοπές με ένα φιλικό ζευγάρι και σου λένε από το πρωί μέχρι το βράδυ πού να πας. Μόλις πας να πεις “δεν θέλω να ανέβω 482 σκαλιά και να πάω σε 22 μοναστήρια”, σου λένε “χαλάς την παρέα”.

Ο Σαφάρ Σααντού και η οικογένειά του κινδυνέουν με απέλαση. Η κοινωνία των Τρικάλων τους αγκάλιασε και είναι ένας ακόμα λόγος που αγαπώ τα Τρίκαλα. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε.

Εϊναι τόσο μεγάλο προνόμιο να γερνάς και να μεγαλώνεις, όπως πολύ σωστά λέει η Μέριλ Στριπ. Όταν έχεις δει τόσο πρόωρους θανάτους στο διάβα της ζωής τους. Η ηλικία δεν είναι λόγος χλευασμού. Το να είσαι νέος δεν έχεις κάνει κάτι το φοβερό.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα