Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η κόλαση του αδύναμου κρίκου και μια κατάθεση ψυχής

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η κόλαση του αδύναμου κρίκου και μια κατάθεση ψυχής

Η Έλενα Ακρίτα στο 49ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για το βιβλίο της "Μαμά χωρίς χέρια", τη μάχη με την κατάθλιψη και την αϋπνία και τον εθισμό στα υπνωτικά χάπια. Τι λέει για τον αδύναμο κρίκο.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 49ο επεισόδιο του Podcast:

Είμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη για το βιβλίο “Μαμά κοίτα χωρίς χέρια”, γιατί είναι η κατάθεση μιας ολόκληρης ζωής. 

Ο πρόωρος θάνατος του πατέρα μου και η φυλάκιση της μητέρας μου στη χούντα, με οδήγησαν στην κατάθλιψη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Φρέντυ Γερμανός ήταν δυο φίλοι, που υπέφεραν από αϋπνίες σε όλη τους της ζωή. Συχνά πέρναμε χάπια ο ένας από τον άλλον για να βγάλουμε τη νύχτα. Ούτε συνταγές υπήρχαν τότε ούτε τίποτα.

Το μαγικό αδράχτι του ύπνου δεν με τσιμπούσε ποτέ. Είχα εθιστεί στα υπνωτικά χάπια.

Ο πιο αδύναμος κρίκος, είναι ότι χειρότερο έχω κάνει στη ζωή μου. Έπρεπε να μη γελάμε ποτέ και να ειρωνευόμαστε τους παίκτες. Ήταν στο συμβόλαιο.

Τη Βέρα στο δεξί τη λάτρεψα και ας λέγανε ότι ήταν σαπουνόπερα.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα