Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο σκατόψυχος της εβδομάδας και ο Χρήστος Δάντης που δεν φοβήθηκε τους κανίβαλους

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο σκατόψυχος της εβδομάδας και ο Χρήστος Δάντης που δεν φοβήθηκε τους κανίβαλους
24MEDIA CREATIVE TEAM

Η Έλενα Ακρίτα στο 6ο επεισόδιο του Podcast, με αφορμή μια ρατσιστική τοποθετηση κατά των ΑμΕΑ, μιλά για τους "καλούς χριστιανούς". Διηγείται μια συγκλονιστική ιστορία ενός "αόρατου" ανθρώπου και συγχαίρει τον Χρήστο Δάντη για το θάρρος του.

 

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα απαντά στην αθλιότητα του πρώην προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου και σε όσα είπε για τα ΑμΕΑ, διηγείται μια συγκλονιστική ιστορία και παραδέχεται τον θαρραλέο Χρήστο Δάντη. Τι συμβουλή δίνει στις γυναίκες που ακούν άλλες γυναίκες να αντιμετωπίζουν τον βιασμό ως θέμα… πρόκλησης από το θύμα.

Τι θα ακούσεις στο έκτο επεισόδιο του Podcast:

  • Το βραβείο “σκατόψυχος της εβδομάδας” δίνεται μετά πολλών επαίνων στον Γιώργο Σανταμούρη, πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, που χαρακτήρισε τα ΑμΕΑ, “σφάλματα της φύσης καταραμένα από τον Θεό”
  • Ανθρωποι σαν τον Σανταμούρη, δεν έχουν δικαίωμα να θεωρούνται καλοί χριστιανοί και να ανάβουν κεράκια
  • Δεν έχω νιώσει ποτέ χειρότερα στη ζωή μου από όταν ένας άνθρωπος με κουρέλια με πλησίασε και μου είπε “Μην κοιτάτε αλλού είμαι εδώ και υπάρχω”
  • Να δώσουμε ορατότητα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη
  • Όταν ακούτε τη φράση “εγώ δεν υπήρξα θύμα βιασμού, γιατί δεν έδινα δικαίωματα”, κοριτσάρες μου να φεύγετε μακριά
  • Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αντιμετωπίζεις τον βιασμό ως μια διαδικασία που κανονικοποιείται, επειδή μερικές από μας είναι “καλύτερες από τις άλλες”.
  • Την έπεσαν στον Χρήστο Δάντη οι κανίβαλοι, επειδή πήρε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου
  • Χαίρομαι όταν με πλησιάζετε στον δρόμο. Είναι χαρά μου να γνωρίζω τους ανθρώπους που με αγαπούν και με εμπιστεύονται.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα