Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι γνωστοί άγνωστοι βιαστές, η Τούνη και τα αμέτρητα λεφτά του Τράγκα

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι γνωστοί άγνωστοι βιαστές, η Τούνη και τα αμέτρητα λεφτά του Τράγκα

Η Έλενα Ακρίτα στο 14ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για τον βιασμό που δεν έχει σχέση με το σεξ αλλά με τη βία και το μίσος, αναρωτιέται για τον ρόλο των influencers και απορεί για τα όσα αποκαλύπτονται για την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, μιλάει για το φρικιαστικό περιστατικό του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη και όσους προσπαθούν να ξεπλύνουν τους δράστες. Επίσης σχολιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, τις αποκαλύψεις για τη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα και την αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω του.

Τι θα ακούσεις στο 14ο επεισόδιο του Podcast:

Ο κόσμος αλλάζει, αλλάζει προς το καλύτερο. Αν ένα τέτοιο τεράστιο έγκλημα όπως ο βιασμός στη Θεσσαλονίκη, είχε συμβεί πριν χρόνια όλοι θα το κουκούλωναν.

Τα ΜΜΕ πολλές φορές αποκαλούν τα βασανιστήρια ως “ροζ πάρτι”, όμως οι αναγνώστες μπορούν πια να καταλαβαίνουν το ξέπλυμα.

Το ξέρετε ότι όποιος είναι όμορφος και πλούσιος δεν είναι βιαστής;; Το ξέρετε ότι όποιος έχει τα λεφτά του μπαμπά και είναι κούκλος δεν υπάρχει περίπτωση να βιάσει;

Ο βιασμός δεν έχει σχέση με το σεξ. Ο βιασμός έχει σχέση με τη βία  και το μίσος που αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους.

Είχα υποστηρίξει με όλη μου την καρδιά την Τούνη στην υπόθεση με το revenge porn βίντεο. Στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης όμως μας τα λέει λίγο περίεργα.

Είναι πολλά τα λεφτά Τράγκα! Άνοιξε η διαθήκη του λαϊκού ήρωα. Τον θεωρούσατε Ρομπέν των Δασών, είχε μια μυθική περιουσία στα μεγαλύτερα “φιλέτα” του κόσμου.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version