Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Τα κότσια της Γαρμπή, ο ΑΜΚΑ του Γλύξμπουργκ και ένα μπράβο στον Πλεύρη

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Τα κότσια της Γαρμπή,  ο ΑΜΚΑ του Γλύξμπουργκ και ένα μπράβο στον Πλεύρη

Η Έλενα Ακρίτα στο 13ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για τα μαθήματα που παίρνουμε από την Καίτη Γαρμπή, τη νοσηλεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ χάρη στο νόμο Πολάκη και την απόφαση Πλεύρη που έβαλε τέλος σε μια αθλιότητα. Τι λέει για την Ελλάδα που... "δεν θέλουμε".

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, θαυμάζει το θάρρος και το μυαλό της Καίτης Γαρμπη, εξηγεί πώς ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ νοσηλεύεται δωρεάν σε ελληνικό νοσοκομείο και απαντά σε όσους νοσταλγούν την Ελλάδα της οπισθοδρόμησης. Γιατί λέει ένα δύσκολο μπράβο στον Θάνο Πλεύρη.

Τι θα ακούσεις στο 13ο επεισόδιο του Podcast:

Ο τέως βασιλιάς σε δημόσιο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα Covid. ΑΦΜ έχει, ΑΜΚΑ όμως – μέχρι πριν από λίγους μήνες τουλάχιστον – δεν είχε. Νοσηλεύεται με τον νόμο για τους ανασφάλιστους;

Όφειλε όντως ο ρεπόρτερ του ΑΝΤΕΝΝΑ να ‘προφυλάξει’ τον Κωνσταντίνο Τζούμα;

Ξημέρωσε η μέρα που θα πούμε μπράβο στον Πλεύρη που επιτέλους κατήργησε τον αποκλεισμό των γκει από την εθελοντική αιμοδοσία.

Οι τύποι του ακροδεξιού περιθωρίου βάζουν φωτογραφίες παλιών αναγνωστικών με τη λεζάντα “αυτή την Ελλάδα θέλουμε”. Θελουν δηλαδή μια Ελλάδα με άνδρες αγάδες και γυναίκες δουλάρες.

Αν η Λόλα του αναγνωστικού τους έβγαινε λεσβία ή ο Μίμης γκέι τι θα έκαναν άραγε; Δεν θα έκαναν φόνο καθαγιασμένο από την τιμή; Αυτή ήταν η Ελλάδα που μας οδήγησε στη Χούντα.

Με αφορμή τον λύκο στην Πάρνηθα οι κυνηγοί ξεσπάθωσαν πάλι. Για αυτούς ο θάνατος ενός ζώου έμψυχου είναι το χόμπι τους.

Αγαπάμε Καίτη Γαρμπή! Εκφράζει τη γνώμη της, χωρίς να τη νοιάζει αν θα χάσει πελατάκια

Ο Σαμ Αλμπαρτος και το ‘Ελαττωματικό αγορι’. Το αναπάντεχο hit στην αγορα βιβλίου.

Χάος στα σχολεία, ε ρε και να ήταν ο Φίλης υπουργός Παιδείας τί είχε να ακούσει.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα