Μην ταΐζετε τα ζώα

Μην ταΐζετε τα ζώα

"Θα έπρεπε να κατεβούμε αύριο κιόλας σε μια πανευρωπαική, παναμερικανική, πάνδημη διαδήλωση εναντίον του ISIS, αλλά και κατά αυτών που έχουν δοσοληψίες μαζί του, με ένα βασικό σύνθημα: Μην ταΐζετε τα ζώα!"

Σε πολλούς ζωολογικούς κήπους θα δείτε την εξής πινακίδα: «Μην ταΐζετε τα ζώα». Μάλλον η σύγκριση είναι άστοχη και άδικη, διότι τα πρώην άγρια, και νυν φυλακισμένα ζώα δεν έχουν καμία σχέση με τα ανθρώπινα κτήνη που προχτές αιματοκύλισαν τη Βαρκελώνη, αλλά, γενικά, η προτροπή ισχύει: μην ταΐζετε την ISIS.

Εμείς λοιπόν, οι αθώοι πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών, που ξαφνικά, εκεί που περπατούν αμέριμνοι ένα φορτηγάκι πέφτει πάνω τους, με έναν αλλοπαρμένο φανατικό στο τιμόνι, που ουρλιάζει «Αλλάχ Ακμπάρ» καθώς συνθλίβει μητέρες και παιδιά, εμείς οι ανυποψίαστοι δημότες των μεγάλων πρωτευουσών, εμείς που όλως αιφνιδίως γινόμαστε στόχοι, καθώς οι αλλόφροντες Τζιχαντιστές μας κυνηγούν στις λεωφόρους και τα μπαρ, στα θέατρα και στα εστιατόριά μας, για να μας σφάξουν σαν αρνιά, ή για να μας λιώσουν σαν σκουλήκια, εμείς που είμαστε χαμένοι από χέρι καθώς εκείνοι έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, εμείς λοιπόν, θα έπρεπε να κατεβούμε αύριο κιόλας σε μια γιγαντιαία, πανευρωπαική, παναμερικανική, πάνδημη διαδήλωση εναντίον του ISIS, αλλά και κατά αυτών που έχουν δοσοληψίες μαζί του, με ένα βασικό σύνθημα: «Μην ταΐζετε τα ζώα!»

Τι σημαίνει αυτό; Μην αγοράζετε το πετρέλαιό τους, μην τους χρηματοδοτείτε, μην τους εξοπλίζετε και μην τους υποστηρίζετε, ως αντιπολίτευση στον Άσαντ στη Συρία, απ’ όπου ξεκίνησαν όλα. Μην τους δίνετε ασφαλές καταφύγιο στις συμμαχικές σας χώρες, μην τους βοηθάτε κρυφά, μην τους μπατσίζετε με το ένα χέρι, χαϊδεύοντάς τους με το άλλο, μην ταΐζετε τα ζώα!

Γιατί ασφαλώς όλοι αυτοί οι φανατικοί είναι ζώα, θηρία, με την κακή έννοια, είναι ένας ανθρωποειδής κοινωνικός και ιδεολογικός καρκίνος, και με τον καρκίνο δεν συνδιαλέγεσαι, δεν διαπραγματεύεσαι: τον σκοτώνεις ή σε σκοτώνει.  Είναι φοβερό το γεγονός το ότι ο ISIS  έχει κάνει μετάσταση στην Ευρώπη – αρκεί ένας θρησκόληπτος κρετίνος και ένα αυτοκίνητο, ή ακόμα και ένα μαχαίρι, για να κατισχύσει του Πολιτισμού ο Μεσαίωνας.

Αρκούν αυτά, για να καταδειχθεί περίτρανα πως όλοι μας είμαστε άβουλα πιόνια, ενεργούμενα, στο μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι. Αναλώσιμοι, τόσο για το ISIS σήμερα και την Αλ Κάιντα παλιότερα, όσο και για τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις μας…  Δεν νομίζω πως υπάρχει σήμερα πλέον καμία αμφιβολία πως το φανατισμένο, αιμοβόρο Ισλάμ κατασκευάστηκε από τους Δυτικούς για να πλήξει τους Σοβιετικούς. Άλλωστε, οι ίδιοι οι ηγέτες μας το παραδέχονται. Υπάρχει μια συγκλονιστική συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον στο CNN όπου η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, και αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ, παραδέχεται ευθαρσώς, και επί λέξει, πως «την Αλ Κάιντα που πολεμάμε σήμερα, εμείς την χρηματοδοτήσαμε 20 χρόνια πριν, επειδή ήμασταν «κλειδωμένοι» στον αγώνα εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης»…

Όμως, το πρόβλημα είναι πως το τζίνι βγήκε από το λυχνάρι. Οι μαθητευόμενοι μάγοι της διεθνούς πολτικής τα έκαναν μούσκεμα, με αποτέλεσμα τα εκπαιδευμένα, χρηματοδοτημένα και εξοπλισμένα από αυτούς ζώα, να έχουν εδώ και χρόνια αυτονομηθεί, να έχουν στραφεί εναντίον του πρώην αφέντη τους, δαγκώνοντας άσχημα το χέρι που τους ταΐζει…

Και τί θα κάνουμε τώρα, θα μου πείτε. Οι αναλύσεις εύκολες, αλλά οι δεκατέσσερις νεκροί της Βαρκελώνης είναι ακόμα ζεστοί. Λοιπόν, το πρώτο που πρέπει να γίνει, είναι να πάψουμε να ταΐζουμε τα ζώα, όπως είπαμε, διότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αιτία της νόσου και όχι το σύμπτωμα. Και μετά να τσακιστεί αλύπητα, να ξεριζωθεί ο ISIS, και οι εγκληματίες που τον στελεχώνουν να λογοδοτήσουν για τα αίσχη που διέπραξαν στο όνομα του Θεού.  Αλλά πάνω απ’ όλα να λείψει η επαίσχυντη υποκρισία: δεν μπορείς να τους καταριέσαι στα φανερά, και  να ‘κονομάς από το πετρέλαιό τους στα κρυφά…

Μην ταίζετε τα ζώα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα