Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Μένιος, ο Ξεμένιος και ο Παραμένιος

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Μένιος, ο Ξεμένιος και ο Παραμένιος

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: τα χιόνια στην Αρκτική οδό, η πρόταση μομφής στη Βουλή, το πρόγραμμα της Κεραμέως και η δολοφονία του Άλκη.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ
 

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

 • 00:05 Χιόνια στην Αρκτική Οδό
 • 06:08 Η Χήρα Μήτσι θα πάρει το διχίλιαρο;
 • 11:12 Για φαντάσου αυτήν την πρόταση μομφής να την έκανε ο Ανδρουλάκης…
 • 14:36 Όταν ο Αθανασίου έκανε «ψιλόβροχο» στον Πολάκη…
 • 17:05 Στο αρχείο η υπόθεση του Άδωνι λόγω αμφιβολιών
 • 21:38 Ο Τζίμης εμπρηστής
 • 22:48 Για τον Άλκη
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ;

Όταν μιλάς με τον Φουρθιώτη, το λες απ την αρχή διότι μετά εκπίπτουν όλοι οι τίτλοι σου, όχι οι γνώσεις σου.

Ο κύριος Γεραπετρίτης , το λιγότερο, μίκρυνε. Τι δουλειά έχει να συζητάει για ένα νομοσχέδιο μ’ έναν άνθρωπο που το μόνο βιβλίο που έχει διαβάσει είναι ο χρυσός οδηγός (αντε και το κάμα σούτρα) για να ξέρει τις στάσεις που προτείνει για τις πελάτισσες του;

Αλλά πάντως μιλάμε πάντα για Φουρθιώτη.

Και βέβαια πολλάκις, πάντα Πολάκης.

Ο θυμωμένος Κρητικός, σε μόνιμη βάση έντιμος για φίλους και εχθρούς κατάφερε πάλι να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του…κι έτσι η πρόταση της μομφής του Συριζα έγινε «ο Πολάκης πλακώθηκε με τον Άδωνη και κάτι έγινε και του ‘κλεισαν το μικρόφωνο και ο Φουρθιώτης μίλαγε με όλους τους υπουργούς και βάλε ένα τσίγκινο σωβρακάκι κι έλα». Αυτό. Αυτό είναι που έμεινε.

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

Η υπόθεση του Άδωνι αρχειοθετήθηκε. Λόγω αμφιβολιών. 2 υπέρ – 1 κατά.

Κάτσε ρε φίλε αφού στην αιτιολογία των κατάθεσης των χρημάτων δεν γράφει «μίζα από Novartis», τι να σου κάνει κι ο εισαγγελέας; Να μυρίσει τα νύχια του; Αν η ύπαρξη ενός αδιευκρίνιστου ποσού στον τραπεζικό λογαριασμού δεν είναι κάτι μεμπτό, αλλά αντίθετα είναι δικαστικά επιτρεπτό, τότε γιατί ο υδραυλικός που φτιάχνει το μπάνιο μου τα ζητάει μαύρα; Μπήκαμε στα μνημόνια γιατί οι τυροπιτάδες δεν κόβανε αποδείξεις, ευτυχώς δε θα περάσουμε τα ίδια για 340.000 ευρώ από αδιευκρίνιστες καταθέσεις.

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΡΑΠΙΝΤ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΧΙ

Αυτό το άνοιξε-κλείσε, το βγες-μη βγαίνεις, το πιες-μην πιεις, το παρ’ τον άλλο αγκαλιά το-μην τον παίρνεις, το βάλε μουσική-βγάλε μουσική, το βάλε ράπιντ και μπες στην εκκλησία αλλά στο θέατρο μόνο οι εμβολιασμένοι κι η Μενδώνη να μην φέρνει την παραμικρή αντίρρηση, αυτή η ατομική ευθύνη που έγινε υποχρεωτικότητα.

Γιατί να μην μπαίνουν στα θέατρα κι οι ανεμβολίαστοι με ράπιντ τεστ; Ποιος ο λόγος; Ας δοκιμάσουν οι δημοσιογράφοι της Ελλάδας να πάνε στον Καναδά.

ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

 • Σου λέει τους κλείνουμε όλη μέρα σπίτι, ας τους κλείσουμε και στην Αττική οδό, τι θα πάθουν; Αρκτική οδός. Έτσι πρέπει να μετονομαστεί.
 • Έπεσε απότομα το χιόνι, έπεφτε κάθετα και δεν το περιμέναμε, το περιμέναμε πλαγιομετωπικό μας ήρθε αναποδοκούρκουδο, είχαμε παραγγείλει αλάτι μας ήρθε πιπέρι…
 • Πόσες άλλες συμφορές; Οι εκατό πληγές του Φαραώ. Η χειρότερη φράση είναι το «συμπολίτες μου», όταν ακούω τον Μητσοτάκη να την λέει.
 • Έρχεται το μέτρο στο Κολωνάκι. Άλλος κόσμος θα κατεβαίνει. Κι αυτός δεν είναι αστοί με το σεις και με το σας. Είναι σας γαμώ και σεις και σας
 • Και μέσα σ’ όλα φάγαμε κι ένα Κεραμέως στο κεφάλι μας. Βρήκε ένα πρόγραμμα για την προγεννητική περίοδο. Τι ‘ναι αυτά ρε; Τι ‘ναι αυτά;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα