Πολιτικά ορκ

Πολιτικά ορκ

Το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης και οι λεπτές ισορροπίες στο εσωτερικό της. Ποιο είναι το δίλημμα του πρωθυπουργού

Όταν το παλιό πεθαίνει και το καινούργιο προσπαθεί να γεννηθεί, στο λυκόφως που μεσολαβεί κυκλοφορούνε τέρατα.

Η συμμαχία του σκότους έχει πάρει κεφάλι και καταστρέφει ότι έχει απομείνει όρθιο σ’ αυτή τη χώρα. Η τυφλή μάχη των κομμάτων για να διατηρήσουν ανέπαφο το μόνο μέσο βιοπορισμού τους, το κράτος και τους πελάτες τους, εξαφανίζει και διαλύει επιχειρήσεις, θέσεις εργασίας, παλιές και νέες επενδύσεις ενώ παράλληλα η χώρα μας έχει απομονωθεί απ’ το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Ο συνδυασμός της απελπισίας των ανέργων και των συνταξιούχων, με την ανευθυνότητα, την ανικανότητα και την υποκρισία των εμπόρων ιδεών και ψεύτικων ελπίδων, προηγούμενων και τωρινών κυβερνήσεων έχει προσθέσει στην οικονομική χρεωκοπία, τη πλήρη πολιτική, ηθική και διπλωματική χρεωκοπία.

Παρακολουθούμε άφωνοι την επερχόμενη καταστροφή σαν υπνωτισμένοι από τα πρωτοφανή μεγέθη της αμάθειας, της απειρίας, της ανικανότητας, της μηδενικής επαφής με την πραγματικότητα ανθρώπων δηλητηριασμένων από ιδεοληψίες και πεινασμένων για αξιώματα και ανταμοιβές. Τόσο πεινασμένων και δηλητηριασμένων, που θα προτιμήσουν να καταστρέψουν την χώρα παρά να πάρουν το πολιτικό κόστος που τους αναλογεί, αποκόπτοντας τα ανίατα άρρωστα μέλη τους και συμμαχώντας με υγιείς δυνάμεις που υιοθετούν την Ευρωπαϊκή μας προοπτική.

Μηχανισμοί προπαγάνδας συσκοτίζουν την αλήθεια, κατασκευάζουν πάλι εχθρούς του περιούσιου λαού μας, επιστρατεύουν τσάμικα και παρελάσεις με άρωμα και μνήμες χούντας.

Το δίλημμα κ Τσίπρα είναι εξαιρετικά απλό:

1.Παραμένουμε Ευρωπαϊκή χώρα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες πραγματικών και ποσοτικοποιημένων μεταρρυθμίσεων, που ωφελούν το σύνολο της χώρας αλλά καταλύουν το πελατειακό κράτος όλου του πολιτικού συστήματος και τους κομματικούς μηχανισμούς με την τωρινή τους μορφή. Για να γίνει αυτό πρέπει να επιστρέψετε στα κλουβιά τους τα πολιτικά ΟΡΚ, που δοκιμάζουν καθημερινά την υπομονή, τη λογική και τις γνώσεις μας. Θα πρέπει βέβαια να ανοίξετε το κόμμα σας προς πλέον ήπιες κεντροαριστερές δυνάμεις, με πραγματικό Ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

2. Συντηρείτε το κόμμα ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ που δημιουργήσατε. Εξακολουθείτε να υποκύπτετε στις σειρήνες γερασμένων μυαλών και σωμάτων σταλινικών νοοτροπιών, που ερμηνεύουν ακόμη τον κόσμο με μετεμφυλιακούς όρους. Αφήνετε έξω απ’ τα κλουβιά τους τα επικίνδυνα, κακά ΟΡΚ που μισούν την Ευρώπη, γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν καμία θέση σε μια κοινωνία γνώσης, αξιοκρατίας, διαδικασιών και κανόνων. Οδηγείτε την Ελλάδα εκτός Ευρώπης, με την ηθελημένη αδιαλλαξία σας. Κληρονομείτε το χάος και τον  εμφύλιο που σίγουρα θα ακολουθήσουν.

Η ΜΟΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

*Ο Θ. Σιωζόπουλος είναι στέλεχος επιχειρήσεων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα