Ο Κάνιε Γουέστ δωρίζει 2 εκατ. δολαρία και καλύπτει τα δίδακτρα της κόρης του Φλόιντ

Ο Κάνιε Γουέστ δωρίζει 2 εκατ. δολαρία και καλύπτει τα δίδακτρα της κόρης του Φλόιντ
O Κάνιε Γουέστ AP

Η δωρεά του Κάνιε Γουέστ έρχεται μετά από ένα κύμα παγκόσμιας αγανάκτησης και διαμαρτυριών. Μεταξύ άλλων, ο ράπερ καλύπτει τα πανεπιστημιακά δίδακτρα της Τζιάνα.

Ο Κάνιε Γουεστ, έκανε δωρεά 2 εκατομμυρίων δολαρίων, στηρίζοντας τις οικογένειες του Τζορτζ Φλόντ, του Ahmaud Arbrery και της Breonna Taylor.

Σύμφωνα με το CNN, η δωρεά αφορά την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των οικογενειών του Arbrery και της Taylor, καθώς και οικονομική στήριξη επιχειρήσεων, μαύρων ιδιοκτητών, που πλήττονται από την κρίση στο Σικάγο κι’ άλλες πόλεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κάνιε Γουέστ, ο διάσημος ράπερ ανέλαβε την δημιουργία ενός σχεδίου, βάσει του οποίου θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου τα πανεπιστημιακά δίδακτρα της 6χρονης κόρης του Τζορτ Φλόιντ, Τζιάνα.

Οι δωρεές του Κάνιε Γουέστ, έρχονται μετά από ένα κύμα παγκόσμιων διαδηλώσεων και διαμαρτυριών. Χιλιάδες φωνές ανά τον κόσμο έχουν “ενωθεί”, αντιδρώντας στον συστημικό ρατσισμό, την αστυνομική αυθαιρεσία, ενώ απαιτούν την άμεση δράση από τις κυβερνήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα