Ταϊβάν: Ζευγάρι ηλικιωμένων “ρίχνει” το Instagram με το στυλ του

Ταϊβάν: Ζευγάρι ηλικιωμένων “ρίχνει” το Instagram με το στυλ του
H 84χρονη Hsu Hsiu-e και ο σύζυγός της, Chang Wan-ji, 83 ετών Instagram

Οι δύο ηλικιωμένοι δημιουργούν στυλ ακόμη και στην ηλικία των 80, ποζάροντας μπροστά από πλυντήρια και στεγνωτήρια μέσα στο παλιό τους καθαριστήριο ρούχων.

Για πάνω από 60 χρόνια, η 84χρονη Hsu Hsiu-e και ο σύζυγός της, Chang Wan-ji, 83 ετών, πλένουν τα ρούχα των ανθρώπων στην περιοχή Houli, στην πόλη Taichung, στην κεντρική Ταϊβάν. Χαμογελούν περήφανα, καθώς στέκονται δίπλα στο πλυντήριο με τα πλυμένα και σιδερωμένα ρούχα.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, εκατοντάδες ρούχα έχουν μαζευτεί, καθώς πολλοί πελάτες είχαν ξεχάσει να τα πάρουν πίσω. Πρόσφατα ο εγγονός τους, ο Reef Chang, τους έπεισε να διασκεδάσουν, φορώντας τα εγκαταλελειμμένα ρούχα και δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στο Instagram. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

Όπως γράφει το BBC, προς έκπληξή όλων, οι δημοσιεύσεις του ζευγαριού έχουν κάνει πάταγο, με το λογαριασμό WantShowAsYoung να έχει παραπάνω από 133.000 ακόλουθους σε όλο τον κόσμο.

Ο εγγονός του ζευγαριού, Reef Chang λέει ότι δεν είχε ως στόχο να κάνει τους παππούδες του διάσημους, απλά ήθελε να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν την πλήξη, καθώς κατοικούν στην περιοχή Houli, μια ήσυχη περιοχή περίπου 50.000 ανθρώπων.

Με συμβουλές από φίλους με καλή αισθητική, βοήθησε τους παππούδες του να συνδυάσουν και να ταιριάξουν πουκάμισα, σορτς, μπλούζες και φούστες, με αξεσουάρ, πορτοφόλια, καπέλα και γυαλιά ηλίου.

Στη συνέχεια, πήρε φωτογραφίες από το περιοδικό μόδας που ποζάρουν μπροστά από τα πλυντήρια και στεγνωτήρια και έκαναν το ίδιο στο παλιό τους καθαριστήριο. Τόσο απρόσμενα, οι δύο ηλικιωμένοι δημιουργούν στυλ, ακόμη και στην ηλικία των 80.

“Ντυμένος έτσι, νιώθω 30 χρόνια νεότερος”, είπε ο Wan-ji.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα