Δύο ομάδες experts θα κάνουν την ανανέωση του σπιτιού παιχνιδάκι

Δύο ομάδες experts θα κάνουν την ανανέωση του σπιτιού παιχνιδάκι

Θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού και του κήπου σας αλλά δεν προλαβαίνετε; Λύσεις υπάρχουν.

Η περίοδος της άνοιξης είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά και να ξεκινήσετε να φροντίζετε τον κήπο και το μπαλκόνι σας. Έχουν μόλις βγει τα χαλιά από τα πατώματα και έχουν αποθηκευτεί ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη «σεζόν» τους. Έχει ανοίξει και ο καιρός και το μπαλκόνι ή αυλή σας καλούν να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης είτε με μοναξιά κι ένα βιβλίο στο χέρι, είτε με παρέα και πολλή κουβέντα.

Η θέληση από μεριάς σας υπάρχει αλλά οι χρόνοι πιέζουν χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να αφοσιωθείτε, όπως θα θέλατε, στην ανανέωση της διακόσμησης. Έχετε κάποιες ιδέες αλλά πότε να προλάβετε να κάνετε βόλτα στην αγορά, να πάρετε μία δεύτερη γνώμη, να κάνετε τις αγορές σας και την τελική τοποθέτηση; Κι αν κάτι τελικά δεν ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο; Κι αν το έπιπλο για τον κήπο είναι μία λάθος επιλογή; Για να γλιτώσετε χρόνο και κόπο η λύση είναι μία και δοκιμασμένη.

Οι ομάδες Interior Experts και Garden Experts των Praktiker θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον χώρο σας δίνοντάς σας τις πολύτιμες συμβουλές τους. Και δεν μένουμε στις συμβουλές. Μπορεί το ήμισυ να είναι αυτές αλλά το υπόλοιπο μισό, αυτό της εκτέλεσης, την οποία μπορούν να αναλάβουν συνεργαζόμενα ειδικά συνεργεία και έμπειροι επαγγελματίες, είναι εξίσου σημαντικό.

Mπορούν να αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου το project «ανανέωση» και να δώσουν μία φρέσκια νότα στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας και το στιλ της διακόσμησή σας.

Ποιοι είναι οι Interior Experts των Praktiker; Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες μηχανικοί και διακοσμητές είναι δίπλα σας για να σχεδιάσουν ό,τι φαντάζεστε για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Οι προσωπικοί σας διακοσμητές που θα κάνουν ακόμα πιο όμορφους τους χώρους σας. Με το ειδικό πακέτο interior design, αξίας μόνο 99.90€ εξασφαλίζετε την πλήρη μελέτη ανακαίνισης και διακόσμησης της κατοικίας σας! Στο πρώτο ραντεβού γίνεται αυτοψία του χώρου προκειμένου να γίνουν συγκεκριμένες οι ανάγκες σας και το δεύτερο πραγματοποιείται στο κατάστημα όπου οι Interior Experts των Praktiker σας παρουσιάζουν και σας παραδίδουν τις προτάσεις τους, με δειγματισμό προϊόντων, διακοσμητικών στοιχείων και χρωμάτων. Κι αφού το εσωτερικό είναι έτοιμο πρέπει να περάσετε και στο εξωτερικό.

Εκεί, που θα απολαμβάνετε τα καλοκαιρινά βράδια σας. Με την υπηρεσία Garden Experts, ό,τι φαντάζεστε για τον κήπο ή το µπαλκόνι σας µπορεί να γίνει πραγµατικότητα. Εξειδικευµένοι επαγγελµατίες, αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνοι είναι δίπλα σας για να σχεδιάσουν από το µικρότερο µέχρι το µεγαλύτερο έργο για οποιοδήποτε υπαίθριο χώρο.

Οι Garden Experts θα σας προτείνουν λύσεις διαµόρφωσης και διακόσµησης που θα καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των 3 πακέτων υπηρεσιών αυτό που ταιριάζει στον κήπο και τις ανάγκες σας.

Στο Quick Design, με φωτογραφία ή τις διαστάσεις του χώρου σας, ο Garden Expert σας παραδίδει την πρότασή του σε σχέδιο φωτορεαλισµού αλλά και την λίστα των προϊόντων, είτε επί τόπου ή σε χρόνο που σας εξυπηρετεί.

Στο Standard Design, ο Garden Expert επισκέπτεται τον χώρο σας, φωτογραφίζει και κάνει µετρήσεις. Σε προκαθορισµένη συνάντηση, παραδίδει τα σχέδια φωτορεαλισµού, καθώς και τη λίστα των προϊόντων.

Στο Total Design, ο Garden Expert επισκέπτεται τον χώρο σας, φωτογραφίζει και κάνει μετρήσεις. Σε προκαθορισµένη συνάντηση, σας παραδίδει σχέδια φωτορεαλισµού, κάτοψη επιφάνειας µε λεπτοµέρειες για όλα τα σηµεία του χώρου αναλυτικά, βίντεο έτσι ώστε να είστε σίγουροι για το τελικό αισθητικό αποτέλεσµα, καθώς και λίστα αγορών.

Υπάρχει κάποιος που δεν επιδοκιμάζει το «δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο;» Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τους ειδικούς για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και τον κήπο σας σε αυτό που ονειρεύεστε!

Η υπηρεσία των Garden Experts παρέχεται σε όλα τα καταστήματα Praktiker. Η υπηρεσία των Interior Experts παρέχεται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα