Ένας χυμός που ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες

Ένας χυμός που ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες

Ο χυμός-φυσικό ελιξήριο ενέργειας, τόνωσης και ευεξίας που αποτοξινώνει τον οργανισμό με τον πιο εύκολο, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project “Panteio Day”. Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Φάνη Ιωάννη

Αναμφίβολα, θα έχετε αναρωτηθεί ποιος χυμός είναι πιο υγιεινός για τον οργανισμό του εκάστοτε ατόμου, είτε πρόκειται για την οικογένεια, αθλητές, εργένηδες, εργαζόμενους που αυτό το οποίο επιζητούν είναι να καλύψουν μέσω ενός δροσερού ροφήματος τις βιταμίνες που απαιτούνται για την εκτέλεση των καθημερινών τους δραστηριοτήτων. Οι Verve Juices εισήλθαν στην αγορά και ήρθαν για να μείνουν.

Η όλη ιδέα γεννήθηκε από τις δίδυμες αδερφές Μάρθα και Κέλλυ Χατζηγιάννη που τους ένωσε το κοινό όραμα για υγιεινό τρόπο διαβίωσης και υγιεινές διατροφικές επιλογές με άμεσο αποτέλεσμα την δημιουργία της πρώτης εταιρείας στην Ελλάδα που εμφιαλώνει ,παρασκευάζει και διαθέτει χυμούς ψυχρής έκθλιψης (cold pressed) από λαχανικά, φρούτα,βότανα και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης. Η επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος VERVE φυσικά δεν είναι τυχαία καθώς νοηματοδοτεί τα εξής ακόλουθα στοιχεία: Vitality Energy Reset Vigor Enthusiasm, τα οποία αποτελούν την βασική φιλοσοφία της εταιρείας,να ζεις καλά ,να συμπεριφέρεσαι στο σώμα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιστρέφεις στις ρίζες σου καταναλώνοντας ωμές, οργανικές, φρέσκες και μη επεξεργασμένες τροφές. Στη VERVE επιλέγονται με ευλάβεια τα πιο φρέσκα και υγιεινά συστατικά σε συνεργασία πάντα με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές και παραγωγούς.

Eνδεικτικά, στους χυμούς λαχανικών και φρούτων συναντάμε διάφορους συνδυασμούς από πράσινο μήλο, αγγούρι, μαρούλι, κολοκύθι, σπανάκι, λαχανίδα, λεμόνι, μέντα, σέλερη, κόλιανδρο, ανανά, μαιντανό, παντζάρι, καρότο, πορτοκάλι, ginger ενώ στα γαλακτοκομικά προιόντα αμύγδαλα, χουρμάδες, βανίλια, κάσιους, ωμό κακάο, κανέλα, χουρμάδες, βανίλια και αλάτη Ιμαλαϊων.

Αναφορικά με τα προγράμματα που αφορούν την αποτοξίνωση του οργανισμού,έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από την σπουδαία διατροφολόγο και σύμβουλο μεταβολισμού, Lisa Blair της Κλινικής Διατροφολογίας του Λονδίνου. Τα πλεονεκτήματα της αποτοξίνωσης είναι πολλαπλά,μερικά από τα οποία είναι ο ”καθαρισμός” του σώματος και η αποβολή των τοξίνων μέσω της χορήγησης ενζύμων και διάφορων θρεπτικών ουσιών, η χαλάρωση του πεπτικού συστήματος με υγιεινό και φυσικό τρόπο καθώς και η εισαγωγή νέων διατροφικών συνηθειών συμβάλλοντας σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Παράλληλα,μέσω του cleansing του οργανισμού επιτυγχάνεται η καλύτερη ποιότητα ύπνου, η αίσθηση ανανέωσης και αυξημένη ενέργεια και αντοχή, η απώλεια βάρους συνδυαστικά με την συχνή εκγύμναση, η λαμπερή επιδερμίδα, νύχια, μαλλιά, η μειωμένη όρεξη για γλυκά και junk food και φυσικά η βελτιωμένη πίεση και κυκλοφορία του αίματος.

Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή λαμβάνοντας υπ’όψιν το γεγονός πως κάθε πακέτο αποτελείται από 5 χυμούς και 1 φυτικό γάλα ημερησίως επιλέγοντας ανάμεσα σε μία φοβερή ποικιλία από 9 χυμούς (4 πράσινους, 3 φρούτων, 1 καρότο, 1 παντζάρι) και δύο φυτικά γάλατα. Η παραγγελία είναι εφικτό να γίνει είτε μέσω email είτε e-shop και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία προγράμματα αποτοξίνωσης: το Beginner, το Expert ή το Signature. H αποστολή των προϊότων εκτελείται κατ’οίκον μαζί με διεξοδικές οδηγίες χρήσεις. Τα μπουκάλια διατηρούνται φρέσκα στο ψυγείο εντός 15 ημερών, ωμά, φρέσκα, μη επεξεργασμένα, χωρίς συντηριτικά, χωρίς ζάχαρη και χωρίς χρωστικές ουσίες έτοιμες να ενταχθούν στην καθημερινότητα σας.

Tελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό ίσως και το σημαντικότερο απ΄όλα που διαφοροποιεί τους Verve Juices από τους υπόλοιπους είναι η μέθοδος παραγωγής cold pressing. Πιο συγκεκριμένα, το cold pressing, η αλλιώς ψυχρή έκθλιψη,πρόκειται για μία αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού σε δύο βήματα κάτω από μεγάλη πίεση (3 τόνοι) και πολύ χαμηλή θερμοκρασία,κάτι τό οποίο συμβάλλει σε μία μεγαλύτερη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης.

Στην Verve οι χυμοί παράγονται με την καλύτερη υδραυλική πρέσα-αποχυμωτή, το γνωστό ως Norwalk 280. Το ”Cold” περιγράφει την τεχνολογία που ελαχιστοποιεί το οξυγόνο και την θερμότητα με άμεσο αποτέλεσμα την ελάχιστη οξείδωση κατά την εκχύλιση. Η παραπάνω μέθοδος παράγει τον μιο μακράς διάρκειας,μη παστεριωμένο χυμό υψηλής ποιότητας,πλούσιο τόσο σε θρεπτικά συστατικά όσο και σε γεύση και χρώμα. Επιπλέον, η διαδικασία παράγει χυμό τόσο λεπτό και χωρίς πολτό ούτως ώστε να είναι εφικτό να απορροφηθεί στην ροή του αίματος εντός 10-15 λεπτών.

-Ενδεικτικά μπορείτε επίσης να βρείτε τους χυμούς Verve:

-It Restaurant (Σκουφά 29 , Κολωνάκι)

-Nora’s Deli (Αναγνωστοπούλου 11, Κολωνάκι)

-Public Store (Σύνταγμα) – ATHLESIS (Τσακάλωφ 25 Κολωνάκι)

-Καταστήματα Θανόπουλος (Αίαντος & Χαρ.Τρικούπη 164 Νέα Ερυθραία – Ελαιών 38, Νέα Κηφισιά – Δραγούμη 6, Κηφισιά)

-Ηπειρώτισσα (Λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου 32, Βούλα)‪

-Γυμναστήριο Holmes Place Glyfada (Γρηγορίου Λαμπράκη 83, Γλυφάδα)

Και φυσικά από το website www.vervejuices.gr

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα