Ο καθένας στην οικογένεια έχει πλέον τον δικό του χυμό

Ο καθένας στην οικογένεια έχει πλέον τον δικό του χυμό
VERVE-HOUSE24-PANTEIOS 24Media /

VERVE: μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρόταση για όλη την οικογένεια.

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project “Panteio Day”. Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Αμάνδα Βούλγαρη

Η αγάπη για την υγιεινή διατροφή και η επιθυμία να μεταδώσουν αυτή την φιλοσοφία και στις δικές τους οικογένειες, σε συνδυασμό με την έλλειψη πραγματικών υγιεινών σνακ στην ελληνική αγορά, οδήγησε τις αδερφές Μάρθα και Κέλλυ Χατζηγιάννη να παρακολουθήσουν μαθήματα juicing και να δημιουργήσουν το 2015 τη δική τους εταιρεία παρασκευής cold pressed χυμών και πακέτων αποτοξίνωσης από λαχανικά, φρούτα και βότανα.

Σε περίπτωση που έχετε άγνωστες λέξεις, η μέθοδος cold-pressing, στα ελληνικά γνωστή ως ψυχρή έκθλιψη, είναι η αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού κάτω από την πολύ μεγάλη πίεση 3 τόνων και πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την διατήρηση ενός πολύ μεγάλου ποσοστού των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών των φρούτων.

VERVE-HOUSE24-PANTEIOS 24Media /

Οι χυμοί VERVE είναι πραγματικά τόσο «ζωντανοί» και φρέσκοι που πρέπει να καταναλώνονται μέσα σε τρεις ημέρες από την ημέρα παρασκευής τους. Κανένας χυμός του εμπορίου δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Η μόνη σύγκριση μπορεί να γίνει με τους φρεσκοστυμμένους χυμούς, αλλά και σε αυτή την περίπτωση, πόσες οικογένειες γνωρίζουμε οι οποίες κάθε μέρα αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο και τα χρήματα για να φτιάξουν ένα χυμό που περιέχει κάτι άλλο εκτός από το αγαπημένο αλλά συνηθισμένο πορτοκάλι; Ή σε παρόμοιο σενάριο, πόσο εύκολο είναι να φτιάξει κανείς στο σπίτι του έναν φρέσκο χυμό που περιλαμβάνει, για παράδειγμα, καρπούζι, ανανά, lime και ginger; Εσύ, τι σόι χυμός είσαι;

Μαμά, είσαι η αληθινή superwoman

Η γυναίκα του σήμερα αγωνίζεται καθημερινά να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους που κατέχει: είναι σύζυγος, μητέρα και εργαζόμενη. Με τόσους ρόλους που έχει αναλάβει πολλές φορές ξεχνάει κατά την διάρκεια της ημέρας να φροντίζει τον ίδιο της τον εαυτό. Εσύ, λοιπόν, μαμά δοκίμασε το Citrus Blast, με πορτοκάλι, μήλο, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, θυμάρι και μέλι. Είναι ένας φρουτώδης και δροσιστικός χυμός, πλούσιος σε βιταμίνη C που θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια, ζωντάνια και όλες τις super φυσικές δυνάμεις που χρειάζεσαι.

Μπαμπά, δεν σε ξεχάσαμε

Δεν είναι ότι οι μπαμπάδες είναι αόρατοι, αλλά καμιά φορά τους έχουμε λίγο παραμελημένους. Πίσω από κάθε καλή μαμά, όμως, κρύβεται ένας τρυφερός μπαμπάς. Για εσένα, λοιπόν, μπαμπά, που εργάζεσαι αλλά ταυτόχρονα αφιερώνεσαι στην οικογένεια και μοιράζεσαι με την μαμά τις υποχρεώσεις του σπιτιού και την ανατροφή των παιδιών, σου προσφέρουμε το Big Apple. Σε θέλουμε πάντα υγιή και δυναμικό, έτσι ο συνδυασμός πράσινου μήλου, λεμονιού κα τζίτζερ είναι ότι πρέπει.

Girl power

Σχολείο, φροντιστήριο, διάβασμα, εξετάσεις, πίεση, προσδοκίες, σκέψεις για το μέλλον, κοινωνικές υποχρεώσεις… και η λίστα συνεχίζεται. Είναι πολλά αυτά που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια, γι’ αυτό για σένα διαλέξαμε τον χυμό Clarity Green. Αυτός ο χυμός είναι ο κατακτητής του στρες και περιλαμβάνει πράσινο μήλο, αγγούρι, μαρούλι, κολοκύθι, σπανάκι, λαχανίδα, λεμόνι και μέντα. Ίσως ακούγεται περίεργος ο συνδυασμός, δοκίμασέ τον όμως και θα μας θυμηθείς! Εκτός από την πλούσια γεύση, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά με βιταμίνες Β βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες, το σπανάκι συνεισφέρει την γρήγορη χαλάρωση του οργανισμού, ενώ το μήλο προωθεί την υγιή πέψη. Ότι καλύτερο χρειάζεται ο οργανισμός σου μέσα σε ένα μπουκάλι.

Μικρά παιδιά, μεγάλα όνειρα

Το παιχνίδι, ο αυθορμητισμός, το γέλιο, η ενέργεια είναι λέξεις που συνδέουμε συχνά με ένα παιδί μικρής ηλικίας. Εσύ, λοιπόν, «μικρέ» ξέχνα τους χυμούς με το παράξενο χρώμα ή την ξινή γεύση που σε κυνηγούσε να πιείς η μαμά και δοκίμασε τον πεντανόστιμο χυμό Root Guard με το έντονο πορτοκαλί χρώμα, που περιλαμβάνει καρότο, πορτοκάλι, ανανά, τζίντζερ και λεμονόχορτο. Ένας χυμός πλούσιος σε βήτα-καροτίνη και βιταμίνη C. Παράλληλα, το τζίντζερ και ο ανανάς βοηθάνε στην υγεία του πεπτικού συστήματος και έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για να μην αρρωσταίνεις τόσο εύκολα.

Κάθε μέλος της οικογένειας πλέον έχει τον δικό της χυμό. Και αν θέλετε να αλλάξετε ή ,ακόμη καλύτερα, να εμπλουτίσετε το «ρεπερτόριο» σας, δοκιμάστε τα Nut Milks ή τις σούπες της VERVE, φτιαγμένα πάντοτε με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.vervejuices.gr

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα