Pheeλος με την pheeση – pheeλος με το μέλλον

Pheeλος με την pheeση – pheeλος με το μέλλον

Η Phee καινοτομεί και δημιουργεί με δράσεις όχι μόνο στον επιχειρηματικό τομέα αλλά και στο κοινωνικό και εκπαιδευτικό πεδίο.

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project “Panteio Day”. Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Nαρίν Γκασπάροβα

Η Phee είναι μια νέα καινοτόμα ελληνική εταιρία η οποία φέρνει την Pheeση πιο κοντά στον άνθρωπο, μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι το περιβάλλον μας. Κατασκευάζει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον από τα νεκρά φύλλα φυκιών από τις Ελληνικές παραλίες. Δημιουργείται ένα καινούργιο υλικό το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει το πλαστικό ακόμα και το ξύλο. Με αυτόν τον τρόπο, το φυσικό περιβάλλον ωφελείται αφού θα μειωθεί η χρήση του πλαστικού με αποτέλεσμα την λιγότερη μόλυνση του περιβάλλοντος καθώς όπως είναι γνωστό το πλαστικό παραμένει αναλλοίωτο για δεκαετίες αφού δεν διασπάται, όπως και η κοπή των δασών θα μπορούσε να μειωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχουμε σημαντικό περιβαλλοντικό όφελος στο δασικό πλούτο του πλανήτη.

Η Phee μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας της, κατάφερε να οργανώσει δραστηριότητες που έχουν εκπαιδευτικό και κοινωνικό σκοπό. Ο στόχος είναι να μάθουμε όλοι μας και κυρίως η καινούργια γενιά να σεβόμαστε το περιβάλλον και να το γνωρίσουμε καλύτερα. Η εταιρεία Phee έχει διοργανώσει σε συνεργασία με το Αρσάκειο Πατρών, καθαρισμό παραλιών της περιοχής και ανακύκλωση προϊόντων. Μέσα από αυτήν την δραστηριότητα η εταιρεία έχει σκοπό να τονίσει στην νέα γενιά τις αξίες του καθαρού περιβάλλοντος και της προστασίας του, καθώς επίσης στην αξία της ανακύκλωσης και πως μέσα από αυτήν επιτυγχάνεται η δημιουργία νέων προϊόντων. Η αξιοποίηση των ανακυκλώσιμων προϊόντων μπορεί να ανοίξει νέες προοπτικές τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο αφού δημιουργούνται μέσα από αυτήν νέες θέσεις εργασίας.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα