VERVE και στην παραλία

VERVE και στην παραλία
Two young ladies surfers running into the sea with surf boards Dudarev Mikhail

Όταν οι χυμοί VERVE συναντούν το δραστήριο καλοκαιρινό πνεύμα και συμβάλλουν στην υγιή απόλαυση της μαγείας της θάλασσας.

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project “Panteio Day”. Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Ειρήνη Ανδρεαδάκη

Θάλασσα… όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές δυνατότητες της και η πλειοψηφία του λαού μας αγαπάει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις κοντά σε αυτή. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, παρατηρείται μία τάση των νέων ανθρώπων να καταπιάνονται με θαλάσσια αθλήματα (windsurfing, surfing, kitesurfing, ιστιοπλοΐα, sup, θαλάσσιο σκι κτλ). Χάρη στο μεσογειακό κλίμα της χώρας μας και την μεγάλη περίοδο καλοκαιρίας που διαθέτει, ευνοούνται τέτοιου είδους δραστηριότητες , ενώ τίθενται ζητήματα βελτίωσης της υγείας, καλύτερης απόδοσης των ενδιαφερόμενων καθώς και προσέλκυσης νέων στο μαγικό χώρο της θάλασσας.

VERVE-HOUSE24-PANTEIOS 24Media /

Έτσι, τα προϊόντα VERVE κατακτούν αναπόσπαστη θέση σε μία δραστήρια καθημερινότητα δίπλα στη θάλασσα. Χάρη στη σύσταση τους από ποικιλία φρούτων και λαχανικών θεωρούνται ιδανικά προγεύματα καθώς και διαλλείματα ύστερα από την άσκηση στη θάλασσα, προσφέροντας στον οργανισμό ενέργεια και ζωντάνια. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο οργανισμός υφίσταται σημαντική αφυδάτωση κάτω από τον ήλιο και πόσο μάλλον όταν ασκείται μέσα στο νερό, όπου η ηλιακή αντανάκλαση- ακτινοβολία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Αυτή ακριβώς την αποδυνάμωση έρχεται να καλύψει ένας χυμός VERVE, προσφέροντας στον οργανισμό τα απαραίτητα υγρά και αναζωογονητικά στοιχεία, με τα οποία βελτιώνονται η αντοχή και η δύναμη του. Παρά τον πλούτο σε περιεκτικότητα των ευεργετικών του συστατικών στοιχείων, ένας χυμός VERVE είναι εύπεπτος , άρα ωθεί τον ασκούμενο στο να συνεχίσει ακάθεκτος τη δραστηριότητά του.

Οι χυμοί VERVE συσκευάζονται σε ένα ιδιαίτερα συμπαθητικό διάφανο μπουκάλι, το οποίο αποκτά έντονες χρωματικές αποχρώσεις ανάλογα με την σύσταση του εκάστοτε περιεχόμενου χυμού. Μία τέτοια συσκευασία μπορεί εύκολα να βρει θέση τόσο στα σακίδια και γενικότερα στα πράγματα των ασκούμενων όσο και προς πώληση σε κάποιο beach bar σε παραλίες όπου υπάρχει έντονη ενασχόληση με θαλάσσια αθλήματα. Πρόκειται, εξάλλου, για ένα παρασκεύασμα που αποπνέει την αίσθηση της φρεσκάδας και της δροσιάς και άρα η καταφυγή στην κατανάλωση αυτού είναι πολύ πιθανή μετά από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

undefined

Συμπερασματικά, τα προϊόντα VERVE ως φυσικές και υγιεινές πηγές ενέργειας και αναζωογόνησης , ταιριάζουν απόλυτα σε ένα “θαλάσσιο lifestyle” και μπορούν να απευθυνθούν σε μεγάλη μερίδα ατόμων που ασχολούνται με θαλάσσια αθλήματα και τα οποία εντοπίζονται σε ποικιλία πια οργανωμένων και μη παραλιών σε ολόκληρη την χώρα.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα