Η “Δημοκρατία” στο κοινό

Η “Δημοκρατία” στο κοινό

Μια νέα εφημερίδα, η "Δημοκρατία" είναι από σήμερα κοντά στους αναγνώστες. Με έγκυρη είδηση, έντιμη ανάλυση και άποψη, η "Δημοκρατία" φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού

Mια νέα εφημερίδα που θα κινείται στον χώρο της κεντροδεξιάς και θα φέρει το όνομα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Η νέα πολιτική εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, θα εκδίδεται καθημερινά, εκτός Κυριακής.

Σύμφωνα με τους συντελεστές της νέας εκδοτικής προσπάθειας σε μια εποχή αστάθειας και πλήρους αμφισβήτησης ιδεολογιών και πολιτικών, η νέα εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, φιλοδοξεί να κερδίσει το αναγνωστικό κοινό με την ιδιαίτερη θεματολογία της και τον ελκυστικό σχεδιασμό της.

Η εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, θα “ζουμάρει”  καθημερινά , στον Έλληνα που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς επιχειρεί να υπερασπισθεί την τιμή και την αξιοπρέπεια της χώρας του, καθώς και στα πρόσωπα που αγωνίζονται, έχουν όραμα και δικαίωμα στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Θα είναι μια εφημερίδα αντί-συστημική, έγκυρης είδησης, έντιμης ανάλυσης γνώμης και γνώσης, με άποψη, ασυμβίβαστη στα Εθνικά ζητήματα, αλλά και σε θέματα Ηθικής και Δημοσίου Συμφέροντος.

Εκδότης της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», εταιρείας που την εκδίδει είναι ο Γιάννης Φιλιππάκης.

Μαζί του και με τον ρόλο του Διευθύνoντος Συμβούλου είναι ο Νίκος Χαβούτης που μεταφέρει την πολύχρονη διεθνή εμπειρία τουαπό τον χώρο των Τραπεζών (Citicorp, JP Morgan και Eurobank) στον εκδοτικό χώρο.

Διευθυντής της εφημερίδας είναι ο Χρίστος Μουλίνος, ενώ την Εμπορική Διεύθυνση αναλαμβάνει η Άντα Νικολάου.

Τα γραφεία της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.» στεγάζονται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου & Ερατοσθένους 1, στην Αθήνα, τηλέφωνο 2130-170400.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα