Ηλεία: Μαθητές περπάτησαν 15χλμ γιατί ο οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε να τους μεταφέρει

Ηλεία: Μαθητές περπάτησαν 15χλμ γιατί ο οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε να τους μεταφέρει

Μαθητές γυμνασίου ξέμειναν στο σχολείο τους, 15 χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους μετά από άρνηση οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ να τα μεταφέρει, όπως καταγγέλλουν γονείς. Τελικά επέστρεψαν με τα πόδια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στην Ηλεία, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες γονιών, τα παιδιά τους αναγκάστηκαν να διανύσουν 15 χιλιόμετρα με τα πόδια, από το σχολείο στα σπίτια τους, καθώς ο οδηγός του λεωφορείου που επρόκειτο να τα μεταφέρει, αρνήθηκε να κάνει το δρομολόγιο.

Τα παιδιά, που μένουν στο χωριό Πέρσαινα, πήγαν χωρίς προβλήματα το πρωί εκείνης της ημέρας στο σχολείο τους, στο Λάλα με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, ωστόσο το μεσημέρι δεν έγινε το ίδιο. Έτσι οι μαθητές αναγκάστηκαν να διανύσουν την απόσταση των 15 χιλιομέτρων με τα πόδια, με τους γονείς την ίδια ώρα να είναι ανήσυχοι, αφού δεν είχαν τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Προκειμένου να μάθουν τι είχε συμβεί, γονείς επικοινώνησαν με τον οδηγό, ο οποίος τους είπε ότι είχε εντολή από το ΚΤΕΛ να μην κάνει το δρομολόγιο. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ πάντως αρνήθηκε ότι έδωσε τέτοια εντολή.

Πληροφορίες από patrisnews.com

SHARE:

24Media Network