ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ

Εκλογές στην Τουρκία

Τουρκικές εκλογές: Συνθήκες ακραίας πόλωσης - "Καμπανάκι" Κιλιτσντάρογλου για έκτροπα το βράδυ της Κυριακής

"Τεχνουργήματα ή καταστροφή" το δίλημμα που θέτει ενόψει των εκλογών ο Ερντογάν με τον Κιλιτσντάρογλου να "προβλέπει" ότι θα γίνει εκείνος ο επόμενος πρόεδρος της χώρας.

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου

Τουρκία: Φυγαδεύτηκε ο Ιμάμογλου - Πετροπόλεμος "Γκρίζων Λύκων" σε προεκλογική συγκέντρωσή του

Πετροπόλεμος σημειώθηκε στην πόλη Ερζερούμ της Ανατολικής Τουρκίας κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του δήμαρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου. Φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειάς του.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Ανατριχαστική αποκάλυψη Ιμάμογλου για Κωνσταντινούπολη: 90.000 κτίρια υπό κατάρρευση

Ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης έκρουσε τον κώδωνα του κίνδυνου για την ασφάλεια των κτιρίων της πόλης εν μέσω προβλέψεων για μεγάλο σεισμό. Στον "αέρα" οι εκλογές μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Εκρέμ Ιμάμογλου

Ιμάμογλου: "Στα Βαλκάνια δε βλέπω σουλτάνους και βασιλιάδες - Μόνο ένα δημοκρατικό αύριο"

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης στα πλαίσια της συνόδου των βαλκανικών πόλεων, "B40 Balkan Cities Network" έστειλε μήνυμα δημοκρατίας και ενότητας, ζητώντας "να καταδικάσουμε τους λαϊκισμούς που φέρνουν μίσος".

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Εκρέμ Ιμάμογλου: Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης

Για "στημένο διαγωνισμό" όταν ήταν δήμαρχος του Μπεϊλικντουζού, κατηγορείται τώρα ο Ιμάμογλου, που θεωρείται ένας από τους πιθανούς υποψήφιους αντιπάλους του Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ερντογάν για Ιμάμογλου: "Τυχόν σφάλματα θα τα διορθώσουν τα δικαστήρια"

Για "τυχόν σφάλματα" στην έφεση μετά τη φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου, τα οποία "θα διορθώσουν τα δικαστήρια", έκανε λόγο ο Ερντογάν. "Προσπαθούν να μας τραβήξουν μέσα στο παιχνίδι".

O Εκρέμ Ιμάμογλου μιλά σε υποστηρικτές του την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Εκρέμ Ιμάμογλου: Το αντίπαλο δέος στον Ερντογάν βρυχάται

Σχεδόν οι πάντες στην Τουρκία πιστεύουν ότι μόνο ο Εκρέμ Ιμάμογλου έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να εκθρονίσει το...σουλτάνο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Γι' αυτό και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης προετοιμάζεται σοβαρά μετά την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε.

O Εκρέμ Ιμάμογλου

Τουρκία: Ποινή φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Ιμάμογλου

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης γεγονός που σημαίνει ότι χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα. Όλα αυτά μερικούς μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία. "Πολιτική η απόφαση του δικαστηρίου", λέει ο ίδιος.

Ekrem Imamoglu

Δίκη Ιμάμογλου: Ο εισαγγελέας ζήτησε την στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων

Κατά την δίκη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του. Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος πολιτικός αντίπαλος του Ερντογάν δικάζεται για την λέξη "ηλίθιοι" που εκφώνησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του το 2019.

Εκρέμ Ιμάμογλου

Τουρκία: Ξεκινά και πάλι η δίκη Ιμάμογλου - Κινδυνεύει να καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση

Ξεκινά σήμερα (11/11) η δίκη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης και μεγάλου αντιπάλου του Ερντογάν, Εκρέμ Ιμάμογλου. Κατηγορείται για "προσβολή" και κινδυνεύει με 4 χρόνια φυλάκιση.

O Εκρέμ Ιμάμογλου

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τα τηλέφωνα δημάρχων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση

Σύμφωνα με καταγγελία του επικεφαλής των Κεμαλιστών, παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των αντιπολιτευόμενων δημάρχων στην Τουρκία, μεταξύ των οποίων και του Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ο Ερντογάν ψέλνει στην πρώτη προσευχή της Αγίας Σοφιάς

Αγιά Σοφιά: Τζαμί μετά από 86 χρόνια - Έγκλημα κατά της ιστορίας από τον Ερντογάν

Η Αγιά Σοφιά μετατράπηκε επισήμως σε τζαμί καθώς είναι σε εξέλιξη η πρώτη προσευχή παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μουσουλμάνοι συρρέουν στο σημείο. Σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που τον ανέδειξαν δήμαρχο Κωνσταντινούπολης

Τουρκία: Τι σημαίνει για τον Ερντογάν η ήττα του στην Κωνσταντινούπολη

Αναλυτές προβλέπουν ότι η ήττα του AKP ίσως πυροδοτήσει ανασχηματισμό της κυβέρνησης και μεταβολές στην εξωτερική πολιτική. Θα μπορούσε ακόμη και να επισπεύσει τις εθνικές εκλογές, που κανονικά θα διεξαχθούν το 2023.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη νίκη Ιμάμογλου, "κολοσσιαία ήττα για τον Ερντογάν"

Έχασε το στοίχημα ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος συνήθιζε να λέει: "Όποιος κερδίζει στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζει στην Τουρκία". Ο συνασπισμός των εχθρικών προς τον Ερντογάν δυνάμεων και η επιθυμία του Εκρέμ Ιμάμογλου να συνεργαστεί αρμονικά με τον "σουλτάνο".

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν

Ο μήνας που θα κρίνει το μέλλον της Τουρκίας

Στις 28-29 Ιουνίου η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν για τους S-400, από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί εάν θα υπάρξει πλήρης ρήξη στις σχέσεις των δυο χωρών. Έως τις 7 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η παραλαβή των ρωσικών πυραύλων από την Άγκυρα. Στις 15 Ιουλίου το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ που θα συγκεκριμενοποιήσει τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Ο Ερντογάν βρήκε αντίπαλο στο πρόσωπο του Εκρέμ Ιμάμογλου.