ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ

O Εκρέμ Ιμάμογλου

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τα τηλέφωνα δημάρχων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση

Σύμφωνα με καταγγελία του επικεφαλής των Κεμαλιστών, παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των αντιπολιτευόμενων δημάρχων στην Τουρκία, μεταξύ των οποίων και του Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ο Ερντογάν ψέλνει στην πρώτη προσευχή της Αγίας Σοφιάς

Αγιά Σοφιά: Τζαμί μετά από 86 χρόνια - Έγκλημα κατά της ιστορίας από τον Ερντογάν

Η Αγιά Σοφιά μετατράπηκε επισήμως σε τζαμί καθώς είναι σε εξέλιξη η πρώτη προσευχή παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μουσουλμάνοι συρρέουν στο σημείο. Σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου ευχαριστεί τους ψηφοφόρους που τον ανέδειξαν δήμαρχο Κωνσταντινούπολης

Τουρκία: Τι σημαίνει για τον Ερντογάν η ήττα του στην Κωνσταντινούπολη

Αναλυτές προβλέπουν ότι η ήττα του AKP ίσως πυροδοτήσει ανασχηματισμό της κυβέρνησης και μεταβολές στην εξωτερική πολιτική. Θα μπορούσε ακόμη και να επισπεύσει τις εθνικές εκλογές, που κανονικά θα διεξαχθούν το 2023.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη νίκη Ιμάμογλου, "κολοσσιαία ήττα για τον Ερντογάν"

Έχασε το στοίχημα ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος συνήθιζε να λέει: "Όποιος κερδίζει στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζει στην Τουρκία". Ο συνασπισμός των εχθρικών προς τον Ερντογάν δυνάμεων και η επιθυμία του Εκρέμ Ιμάμογλου να συνεργαστεί αρμονικά με τον "σουλτάνο".

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν

Ο μήνας που θα κρίνει το μέλλον της Τουρκίας

Στις 28-29 Ιουνίου η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν για τους S-400, από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί εάν θα υπάρξει πλήρης ρήξη στις σχέσεις των δυο χωρών. Έως τις 7 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η παραλαβή των ρωσικών πυραύλων από την Άγκυρα. Στις 15 Ιουλίου το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ που θα συγκεκριμενοποιήσει τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Ο Ερντογάν βρήκε αντίπαλο στο πρόσωπο του Εκρέμ Ιμάμογλου.

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

Τουρκία: Συγχαρητήρια Ερντογάν στον Ιμάμογλου για τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη

Το μήνυμα ότι αποδέχεται πλέον το εκλογικό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη έδωσε ο Τούρκος πρόεδρος, δίνοντας συγχαρητήρια στον προερχόμενο από την αντιπολίτευση, νικητή.

O Εκρέμ Ιμάνογλου

Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: Νίκησε τον "εκλεκτό" του Ερντογάν ο Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Μεγάλη νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου στις δημοτικές εκλογές, ηχηρή ήττα του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν. Ο υποψήφιος του κόμματος του Τούρκου προέδρου για την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης Μπιναλί Γιλντιρίμ συνεχάρη τον για δεύτερη φορά νικητή των εκλογών, εκφράζοντας την ευχή ότι θα υπηρετήσει την πόλη.

Ερντογάν και Εκρέμ Ιμάμογλου

Εκρέμ Ιμάμογλου, ο νέος αντίπαλος του Ερντογάν

Η αισιοδοξία του Ιμάμογλου είναι μεγάλη. Το μήνυμά του, «ναι μπορούμε», βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την εκστρατεία του φόβου που κήρυξε ο Ερντογάν στις 31 Μαρτίου, όταν ο Τούρκος Πρόεδρος χαρακτήρισε τις δημοτικές εκλογές ως θέμα «εθνικής επιβίωσης».