Να χαιρόμαστε τον θεσμικό παράγοντα

12:27
Αναιμάκτως ο πολυεγκληματίας, ο εν σειρά δολοφόνος (serial killer για τους αγγλόφωνους κυβερνητικούς), ο αδίστακτος πολυδολοφόνος επί 17 χρόνια, αφού καλλιέργησε τις δημόσιες σχέσεις του, επέστρεψε στο κελί του, των ρεπόρτερ μη αντιλεξάντων. Επέστρεψε να συμβιώσει με τα φαντάσματα των θυμάτων του!
12:27
Δύναται να υποβάλει αίτηση για άλλη μία 48ωρη άδεια. Και αργότερα για πενθήμερη ή μεγαλύτερη, αν πετύχει συνεργάσιμο εισαγγελέα. Τότε θα μπορεί πράγματι ως μελισσοκόμος / μελισσουργός, αυτό το εργαλείο εγκλημάτων, να ανασυγκροτήσει τόσο την επιχείρησή του όσο και τους σκόρπιους και αλληλοϋποβλεπόμενους ομοϊδεάτες του, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θριαμβευτικά. Των Ρουβικώνων περιλαμβανομένων.
12:27
Να χαιρόμαστε τον θεσμικό παράγοντα, για τον οποίο ο νομικός πολιτισμός δεν προσφέρεται αλά καρτ, αλλά ταμπλ ντοτ.
12:28
Εμείς του Διαφωτισμού κοπτόμαστε για τα δικαιώματα του πολίτη. Μόνο που ο πολίτης, για να έχει δικαιώματα, πρέπει ν’ αναπνέει, να είναι ζων! Αυτό είναι το πρωταρχικό προστατευτέο δικαίωμα. 
12:28
Και δεν βρίσκονται εν ζωή, εκτός από τον ανεκτίμητο Παύλο, 3 προλετάριοι αστυνομικοοδηγοί, ένας εισαγγελέας (παλιός συνάδελφος του χορηγήσαντος την άδεια), ένας εκδότης, ένας επιχειρηματίας, ένας εφοπλιστής, ένας φοιτητής, ένας μικροβιοτέχνης, ένας ανώτατος τραπεζικός, σε διαδρομή αποστρατείας ένας Βρετανός ταξίαρχος και ένας Τούρκος διπλωμάτης.
12:28
Αυτοί είναι τα τρόπαια του απεχθούς δολοφόνου. Μια έκρηξη και τα αλληλοκαρφώματα οδήγησαν στην εξάρθρωση των επί του πεδίου πιστολέρο.
12:28
Οι ασύλληπτοι (πλην ενός) ιδρυτές - ηθικοί αυτουργοί εγκαταλείπουν αυτόν τον κόσμο που αιματοκύλησαν λόγω γεροντικών ασθενειών από τις κλίνες τους.
12:28
Τι δεν αρέσει από τον νομικό πολιτισμό στο ζεύγος Μαζιώτη - Ρούπα και διαμαρτύρονται; Να τους φτιάξουμε έναν αρεστό νόμο να ηρεμήσουν. Τα άτομα!
12:28
Να διευκρινιστεί πάραυτα ώστε να μην ακούγονται μπαρούφες από υψηλά κομματικά στελέχη των κρατούντων περί δικαστικής απόφασης την οποία πρέπει να σεβόμαστε. Πρόκειται για διοικητική απόφαση ενός ad hoc τριμελούς οργάνου. Σ’ αυτό μετέχει ο εισαγγελέας επόπτης των φυλακών, άρτι ορισθείς και με δικαίωμα αρνησικυρίας. (Φυσικά, υπό την εποπτεία του συμβαίνουν τα γνωστά σημεία και τέρατα στον Κορυδαλλό.) Περιορίζομαι σ’ αυτήν την υπόμνηση (με νόημα).
12:28
Από τις αναμνήσεις νομικών γνώσεων που διαθέτω, η ισταμένη δικαιοσύνη (δηλαδή, ο εισαγγελικός κλάδος του οποίου τα μέλη είναι μόνιμα μεν, αλλ’ όχι ισόβια - δηλαδή, συνταγματικώς ανέγγιχτα), όπως αυτά της καθημένης (οι τακτικοί, δηλαδή, δικαστές), η ισταμένη, λοιπόν, εφάπτεται της εκτελεστικής εξουσίας.
12:28
Υπό προϋποθέσεις δε δυνατόν να εκτελεί εντολές της. Αρα, ο κάθε εισαγγελέας είναι προσεγγίσιμος. Δεν αναφέρομαι ειδικά στον συγκεκριμένο. Γενικώς ομιλώ. Πάντως, με άλλους εισαγγελείς είχαν απορριφθεί αιτήσεις εξόδου του Κουφοντίνα. Επρεπε να ’ρθει αυτός…
12:28
Στο όργανο μετέχει ο δημόσιος λειτουργός υπάλληλος στο υπουργείο Δικαιοσύνης, διευθυντής των φυλακών που αλλάζει στον Κορυδαλλό κάθε τρεις και λίγο ως ανίκανο εξιλαστήριο θύμα για την κατάσταση οίκου ανοχής στο κατάστημα.
12:28
Και τέλος μια κοινωνική λειτουργός, δημόσιος υπάλληλος. Σε αμφότερους προΐσταται ο υπουργός Δικαιοσύνης.
12:28
Κρίνατε τώρα εσείς τις πιθανότητες ν’ αποφαίνονται κατά συνείδηση! Κρίνατε!
12:29
Ναι, αλλά ο Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός.
12:29
Δεν επιθυμώ να επικαλεστώ το γονίδιο των Ζακυνθίων που τους καθιστά ενίοτε εριστικούς, ζόρικους, ψευτονταήδες και παραβατικούς, διότι θα λειτουργούσε ως ελαφρυντικό του. Η ιταμότητα του ανανεωτικού κομμουνιστή (προέλευση ΑΚΟΑ) Κοντονή απέναντι στη χηρεύσασα τότε με δύο ανήλικα παιδιά κυρία Μπακογιάννη υπήρξε πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά.
12:29
Ναι, αλλά εσείς έχετε τον Γεωργιάδη.
12:29
Ο αείμνηστος Γιάννης Μπανιάς –άκακος αμνός– θ’ αναδεύεται στον τάφο από τα όσα εξέμεσε το πολιτικό τέκνο του. Αλλη γενιά, άλλα ήθη! Κατά τη φορά των πραγμάτων αν πολιτευτεί ο βουλευτής στη μονοεδρική Ζάκυνθό του, αποχαιρετά άπαξ διά παντός το Κοινοβούλιο, το οποίο και θ’ ανακουφιστεί από την απουσία του.
12:30
Βλέπω όχι σε ενύπνιό μου αλλά στη δημιουργική φαντασία μου όταν κινούμαι και σκέφτομαι, δύο μυλόπετρες διαμέτρου 1,20 η καθεμία και βάρους 2,5 τόνων αμφότερες. Ανάμεσά τους δε να συνθλίβεται μόλις περιστρέφονται όπως συμβαίνει με τον σίτο, την κριθή, τον αραβόσιτο, τον ελαιόκαρπο, ο Παναγιώτης Ηλία Καμμένος, σύζυγος Ελένης Τζούλη, κατ’ επάγγελμα πολιτικός. Οι μυλόπετρες ονομάζονται Παπαδόπουλος. Η μία Τζορτζ, η άλλη Βασίλης.
12:30
Η πρώτη είναι κατασκευής Ην. Πολιτειών (περί αυτού αλλαχού), η δε δεύτερη Σαουδικής Αραβίας. Ο συνθλιβόμενος θα 'ναι πολιτικός πολτός οσονούπω. Απεχθές έργο για τον Ανδρέα Λοβέρδο η περισυλλογή του πολτού. 
12:30
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Το δούλεμα πάει σύννεφο! Προκειμένου να γίνει χειρισμός των κρουσμάτων βίας στα ΑΕΙ, ο Γαβρόγλου θα συγκροτήσει επιτροπή μ’ επικεφαλής τον γνωστό συνάδελφό του Παρασκευόπουλο. Αυτόν που συνιστούσε διάλογο με τα «παιδιά», τους κουκολομολοτοφιστές που επιδιώκουν ν’ αποτεφρώνουν τους αστυνομικούς, που διαθέτουν κιόλας εξωχώριες εταιρείες στα παραδείσια νησιά, αποταμιεύοντας τα περισσεύματα των μυθωδών αμοιβών τους.
12:30
Μεγάλη διαφωνία έχει εντοπιστεί μεταξύ επαϊόντων, εάν η άξια (αξιότερη δεν υπάρχει) βράβευση του Προέδρου Καμμένου στη συμπρωτεύουσα από ένα ΤΕΙ, με αγαλματίδιο αδαμάντινου Αλέξανδρου επί γκέι ίππου, συνοδευόταν είτε από περγαμηνή (μεμβράνη από κατεργασμένο δέρμα αμνοεριφίου ή βοός παλαιμάχων ούτως ή άλλως από τα γερμανικά πορνεία κτηνοβατών, υπαρκτά κατ'  αυτούς όχι από τον βου, αλλά από τον πρόεδρο) είτε από πάπυρο (λωρίδα στελέχους από υδρόβιο ουχί σαρκοβόρο φυτό του Νείλου).  Επ’ αμφοτέρων γράφουν το υμνητικό σκεπτικό. Τίποτ’ άλλο. Οχι τήβεννο δεν του φόρεσαν. Ηταν ατίθασος και δεν καθόταν...
12:30
Επειδή στο πρόσφατο παρελθόν επικρίναμε τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου για την ανεκτικότητα σε κείμενό του, τώρα τον επαινούμε διότι την Τετάρτη έκλεισε συμβολικά τη Σχολή εξαιτίας πλημμύρας ναρκωτικών και ναρκομανών σ’ αυτή. Αλλά δεν βαριέσαι! Θα το τακτοποιήσει και το θέμα αυτό ο συνάδελφός του Παρασκευόπουλος.
12:30
Λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Αλλά από τη στιγμή που ο Τσακαλώτος είναι ο εμπνευστής κι εφαρμοστής της κοινωνικής εξάρθρωσης με τη φτωχοποίηση της μεσαίας κατηγορίας πολιτών (τα περί τάξεων, ταξικότητας και ταξικών αγώνων με το προσωπικό αποθεματικό κεφάλαιό του στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα ακούω όχι μόνο βερεσέ, αλλά οργίλως). Απ’ τη στιγμή αυτή, λοιπόν, δεν θα τον αφήνω σε χλωρό κλαρί στο βαθμό που με παίρνει. Και που λέει ο λόγος διότι ποιος είμαι εγώ; Ηδη εκκίνησα και διπλασιάζω. Να πάει, να μάθει τη γλώσσα της χώρας την οποία συγκυβερνά! Δεν είμαστε αποικία για να μας μιλάει σουαχίλι ελληνικά. Πάνω από 20ετία υποτίθεται ότι αμειβόμενος διδάσκει σ’ Ελληνες φοιτητές κάτι σαν Ιστορία της Οικονομίας.
12:30
Ο ίδιος φρου φρου 53 plus minus ανέβαλε να προστατεύσει τους συμβολαιογράφους των πλειστηριασμών. Σε ποια γλώσσα;
12:30
Ο πολιτικός (επίρρημα) αναλφάβητος 4Χ4 ας πληροφορηθεί ότι παρακράτος συγκροτεί και δραστηριοποιεί όποιος ασκεί την εξουσία επί του επίσημου (ας πούμε) κράτους. Δηλαδή, εν προκειμένω, ο εταίρος του και ο ίδιος! Η δολοφονική οργάνωση με την καταγέλαστη επωνυμία Επαναστατική Αυτοάμυνα είναι ενεργούμενό τους; Εγώ απαντώ κατηγορηματικά «όχι». Τότε αυτός γιατί λέει «ναι»; Εξαιτίας του αναλφαβητισμού του προφανώς.
12:30
Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις! Η χώρα είναι βαθύτατα κι ανιάτως ρατσιστική. Και στην επιφάνεια και στους αφανείς αρμούς της. Ο διδάκτωρ, συγγραφέας, δημοσιογράφος Αλβανός εν Ελλάδι Γκασμέτ Καπλάνι, καθώς και η αφρικανή από τη Σιέρα Λεόνε κομμώτρια συνοδός τού τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τρέχοντος πρωθυπουργού στην προεδρική δεξίωση δεν έχουν λάβει την ελληνική υπηκοότητα. Ο πρώτος που διδάσκει σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ αναμένει μια 10ετία. Η κοπέλα μολονότι δεύτερης γενιάς πήρε τον ομματιών της για Λονδίνο. Ο Αμίν μετώκησε εις άγνωστη διεύθυνση. Δεν μένει πια στην πολίχνη της Δάφνης.
12:30
Και με την ευκαιρία, θα το θυμίσω. Ουδενός αξιωματούχου το αριστερό πλεονέκτημα ήθος έχει εξεγερθεί που η κυβέρνησή του διαχειρίστηκε την παράδοση μέσω Ελλήνων κουκουλοφόρων σε Τούρκους συναδέλφους του, φυγάδες στρατιωτικούς αντιφρονούντες που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας. Ουδενός αριστερού αξιωματούχου. Το ηθικό πλεονέκτημα εμαράνθη συγκρινόμενο με τον θώκο τον οποίο διατηρούν βέβαια με την ψήφο ακροδεξιών, ρατσιστών, ομοφοβικών. Από κάθε τόπι υφάσματος μένουν στο τέλος ρετάλια.
12:31

SHARE: