ΣΥΡΙΖΑ: Η ΛΑΟποίηση της ΝΔ προχωρά με ραγδαίους ρυθμούς

Tα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Tα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Πυρά προς τη ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση του Γ.Κύρτσου στο News 24/7 Radio σύμφωνα με την οποία ο ευρωβουλευτής της ΝΔ δεν θεωρεί ακροδεξιό τον Βίκτορ Ορμπάν που με τις απόψεις του στο προσφυγικό έχει κάνει άνω- κάτω το ΕΛΚ.

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΝΔ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου στο News 24/7 Radio 88.6 σύμφωνα με τις οποίες ο κ,Κύρτσος ισχυρίστηκε πως "ο Βίκτορ Όρμπαν δεν είναι ακροδεξιός".

"Τη στιγμή που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ετοιμάζεται να συζητήσει Έκθεση με την οποία η Ουγγαρία μπορεί να στερηθεί το δικαίωμα ψήφου της στο Συμβούλιο της ΕΕ. εξαιτίας της καταπάτησης του κράτους δικαίου, και ο πρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προερχόμενος από το ΕΛΚ, χαρακτηρίζει «πρόβλημα» τη συμμετοχή του FIDESZ στο ΕΛΚ, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γ. Κύρτσος ,σε συνέντευξή του στο NEWS 24/7 RADIO δηλώνει ότι ο κ. Ορμπάν «δεν είναι ακροδεξιός», απλώς «έχει κάποιες ακραίες απόψεις στο προσφυγικό-μεταναστευτικό». Η ΛΑΟποίηση της ΝΔ προχωρά με ραγδαίους ρυθμούς."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κύρτσος: Δεν θεωρώ τον Ορμπάν ακροδεξιό

SHARE: