Τηλεθέαση: Το "Κόκκινο Ποτάμι" ξεπέρασε τα Voice και Final Four

Κόκκινο Ποτάμι, The Voice, The Final 4

"Μάχη" για την τηλεθέαση δόθηκε το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα στη νέα δραματική σειρά που έχει καθηλώσει το κοινό και τα δύο μουσικά talent shows. Ποιος νίκησε;

Την πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε η νέα δραματική σειρά εποχής του Open Tv "Το Κόκκινο Ποτάμι", αφού το βράδυ της Κυριακής κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθέαση τα δύο μουσικά talents shows που προβάλλονται εκείνη την ώρα στα άλλα κανάλια.

Συγκεκριμένα, η ιστορική σειρά σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη "αιχμαλώτισε" για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό, ενώ το "The Voice" που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ είχε μια πολύ ικανοποιητική τηλεθέαση και, έτσι, αποτελεί δυνατό ανταγωνιστή της σειράς.

Αντιθέτως, το νέο μουσικό talent show του ΑΝΤ1 εν ονόματι "The Final Four" δεν θα λέγαμε ότι πηγαίνει και τόσο καλά, αφού τα νούμερά του ήταν τα πιο χαμηλά χθες το βράδυ. Μπορεί να υπάρχουν ηχηρά ονόματα στην κριτική επιτροπή, αλλά φαίνεται να μην είναι αρκετό. 

Τα συγκεντρωτικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε κάθε ένα από τα προγράμματα ήταν 25,5% στο γενικό σύνολο και 28,3% στο δυναμικό κοινό για το "Κόκκινο Ποτάμι", 27,2% και 24,6% αντίστοιχα για το "The Voice", ενώ 12,7% και 13,7% για το "The Final Four".

Δείτε αναλυτικά:

Γενικό σύνολο

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 25,5%

THE VOICE OF GREECE 27,2%

THE FINAL FOUR 12,7%

Δυναμικό κοινό

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 28,3%

THE VOICE OF GREECE 24,6%

THE FINAL FOUR 13,7%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση, Κόκκινο Ποτάμι, ΑΝΤ1, The Voice, The Final Four
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

The Voice: Το εκρηκτικό τσιφτετέλι της Έλενας Παπαρίζου άναψε φωτιές

Αργύρης Πανταζάρας: Ο Θέμης από το "Κόκκινο Ποτάμι" μας συστήνει τη μαμά του

Τηλεθέαση: Ρεκόρ για τις Άγριες Μέλισσες - Εκπληκτικά ποσοστά

SHARE:

24Media Network